Τι χαστούκι θα φάμε και τι θα πάθουμε;

Ευτυχώς που βγαίνουν οι ΑΓΙΟΙ ζωντανά τα τελευταία 24 ωρα και μας προειδοποιούν διότι από τους δήθεν ζωντανούς (απονεκρωμένους από τις εξουσίες) δεν έχουνε να προσμένουμε τίποτε. Αγιορείτες Πατέρες συγκλονίστηκαν με την εμφάνιση του ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ πριν λίγες ημέρες στις Καρυές έξω από το Πρωτάτο που προειδοποίησε:

«έρχεται μεγάλο ΚΑΚΟ στον κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί, αν μετανοήσει»

Κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι μια από τις τελευταίες θαυμαστές εμφανίσεις του ΑΓΙΟΥ πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μπορεί κάποιοι καλοπροαίρετοι αναγνώστες μας να μην ξέχασαν αυτά που αρθρογραφήσαμε σε άρθρο μας στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το περιβόητο δημοψήφισμα των Σκοπιών.

Λίγο πριν τον Γεωπολιτικό Κυκλώνα: «το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι η τελευταία φούσκα της Παγκόσμιας Τάξης»

Εν μέσω της καταιγίδας Ζορμπά αγιορείτης πατέρας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μας επεσήμανε:

«Το δημοψήφισμα στα Σκόπια είναι η τελευταία φούσκα της Παγκόσμιας Τάξης»
«έρχεται παγκόσμια οικονομική κρίση, πολύ μα πάρα πολύ σύντομα»
«μόλις έρθει αυτή τα Σκόπια θα διαλυθεί σαν χάρτινος πύργος σε λίγες ώρες γιατί ήταν χειρο- κατασκευή της νέας τάξης πραγμάτων»
«αυτοί που ομολογούν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλά κάνουν και έχουν πνευματικό μισθό»
«αλλά πρέπει να δούνε με περισσή  προσοχή την πραγματική πυριτοθήκη των Βαλκανίων που είναι ο αλυτρωτισμός της Μεγάλης Αλβανίας»

Και να που σκάει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΑΜ;

Αν βάλλουμε τον οικονομικό πόλεμο και νομισματικό τέτοιο μεταξύ Ρωσίας – ΗΠΑ – Κίνα- ΕΕ
Έρχεται σήμερα το κεράκι με το φυτίλι της τούρτας των γενεθλίων της παγκόσμιας τάξης και ισχυρίζεται:

«Κλ. Μπόργκι: Αν η ΕΕ αντιμετωπίσει την Ιταλία σαν την Ελλάδα θα γίνει "Αρμαγεδδώνας"
Ο Κλαούντιο Μπόργκι, οικονομολόγος, βουλευτής της Λέγκας του Βορρά και στενός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, εκτόξευσε απειλές κατά των Βρυξελλών, κάνοντας λόγο ότι θα γίνει "Αρμαγεδδώνας". Όπως αναφέρει η βρετανική Express, ο Μπόργκι ανέφερε ότι αν η Ε.Ε προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την Ιταλία σαν την Ελλάδα, τότε θα πυροδοτήσει ένα παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα. Πρόσθεσε ότι το χάος που θα προκύψει "θα είναι 1.000 φορές χειρότερο", απ’ ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα από τις αποφάσεις των ηγετών της ευρωζώνης να υιοθετήσουν το 2010 πολιτικές λιτότητας για την Ελλάδα.

"Στην περίπτωση της Ελλάδας, η ΕΕ κατάφερε να μετατρέψει ένα μικρό, αρχικά, πρόβλημα σε μια καταστροφή, λόγω της διαχείρισής του. Όμως αυτό (η Ιταλία) θα είναι 1.000 φορές χειρότερο", ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι "θα είναι ένας Αρμαγεδδώνας".
Ολοκληρώνοντας τις απειλές του κατά της ΕΕ, ο Ιταλός πολιτικός τόνισε ότι "αν κάποιος στις Βρυξέλλες είναι τόσο χαζός να σκεφτεί ότι θα εφαρμόσει στην Ιταλία το "ελληνικό εγχειρίδιο", θα ανακαλύψει ότι η κρίση που θα προκύψει θα είναι υπερπολλαπλάσια της Ελληνικής".   
http://www.capital.gr/diethni/3320272/kl-mporgki-an-i-ee-antimetopisei-tin-italia-san-tin-ellada-tha-ginei-armagedonas

Αντί να βγούνε οι καθ' όλα υπεύθυνοι των πάσης λογής διακεκριμένων εξουσιών και να κηρύξουν, άλλοι μεν Εθνική Εγρήγορση (όχι φυσικά για λόγους προβολής) , άλλοι δε πνευματική κινητοποίηση τώρα που βιώνουμε οριακές παγκόσμιες καταστάσεις, αντίθετα αυτοί καθεύδουν.

Να πούμε κάτι για το ΧΑΣΤΟΥΚΙ και τι θα πάθουμε μετά από αυτό;

Μια πραγματική ιστορία με ζωντανούς πρωταγωνιστές

Δεκαετία του 70, η μεταπολίτευση διαλαλούσε την πραμάτεια της αθεΐας της. Νωπές οι μνήμες του Πολυτεχνείου.

Όποιος φοιτητής ή φοιτήτρια τολμούσε να εκφέρει λόγο Ελληνοχριστιανικό γινόταν αποσυνάγωγος στις γενικές συνελεύσεις.

Σε μια τέτοια μικρότερη πολιτική σύναξη βρέθηκε ο πρωτοετής φοιτητής Κώστας να ακούει τις υψηλές πνευματικές θεωρήσεις περί της αναγκαιότητας το Ελληνικό Κράτος να γίνει ΑΘΕΟ. Ο ινστρούχτορας – καθοδηγητής Αντώνης φοιτητής σε άλλη σχολή έδινε παράσταση γνώσεων Μαρξισμού πάνω στο βήμα.

Ήταν ψηλός και επάνω στο έδρανο έμοιαζε με γίγαντα. Είπε – είπε και τι δεν είπε, έφτασε στο τέλος να ξεράσει και το θέλημα της καρδιάς του δηλ. να υβρίσει το ΠΑΝΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Παγωμάρα μέσα στην πανεπιστημιακή αίθουσα, καμία αντίδραση. Ξαφνικά ακούστηκε το σύρσιμο μιας καρέκλας, ο φοιτητής Κώστας όρμησε στα έδρανα. Μέχρι να αναρωτηθούν όλοι τι έγινε, ο Κώστας ήταν στο βήμα που μιλούσε ο Αντώνης και του άστραψε ένα χαστούκι ηχηρό.

Μούδιασαν όλοι γιατί περίμεναν μεγάλο καυγά. Κάποιοι μπήκαν στην μέση για να αποτρέψουν τα χειρότερα. Από τότε ο Αντώνης με τον Κώστα έκαναν να ξανασυναντηθούν πάνω από 25 χρόνια.

Ήταν ένα καλοκαιρινό μεσημεριανό στην Λεωφόρο της Μιχαλακοπούλου με Φειδιπίδου, εκεί στις στάσεις των λεωφορείων. Ο Κώστας μεσήλικας πια άκουσε μια γνώριμη φωνή από το απέναντι πεζοδρόμιο να τον προσκαλεί με το όνομα του.

Προσπάθησε να καθαρίσει την μνήμη του για να καταλάβει ποιος τον καλούσε. Η φωνή και το σουλούπι ήταν γνώριμα. Κώστα είμαι ο Αντώνης, δε με θυμάσαι;

Ο Κώστας πάγωσε θυμήθηκε τον καθοδηγητή Αντώνη των φοιτητικών του χρόνων που τον χαστούκισε και σκέφτηκε αν θα συνεχίσουν τον καυγά που άφησαν πριν 25 χρόνια. Αντίθετα ο Αντώνης τον αγκάλιασε και τον φιλούσε.

Μάλιστα του έλεγε:
Κώστα δεν θα ξεχάσω ποτέ μου εκείνο το χαστούκι που μου έδωσες.
Σήμερα είμαι ψάλτης σε μια μεγάλη εκκλησία των Αθηνών…
Εκείνο το χαστούκι έγινε η αιτία να αλλάξω

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ: φυσικά κανείς δεν συνιστά οποιαδήποτε βιαιοπραγία σε οποιοδήποτε διότι με πειστική επιχειρηματολογία μπορεί να πει την άποψη του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail