Ξαναχτύπησε η αλβανίδα ιστορικός: Η Ελλάδα λάδωσε τους πολιτικούς μας για να τελειώσει το Τσάμικο

Freepen.gr - Η γνωστή αλβανίδα ιστορικός Έλενα Κοτσάκι, η οποία προσφάτως μας προσδιόρισε όλους ως Τσάμηδες, ξαναχτύπησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "360 μοίρες" με τον Αρτούρ Ζεγί δηλώνοντας ότι θα ήταν σημαντικό να γίνει κατανοητό που πήγαν τα χρήματα που φέρεται να διοχετεύθηκαν στη γειτονική χώρα από το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών.

Η Κοτσάκι ανέφερε πως: «Η υπηρεσία πληροφοριών μας πρέπει να έχει λάβει πληροφορίες ή ίσως χρειαστεί να έχει αυτές τις πληροφορίες. Η παροχή συντάξεων στο νότο έχει ανοίξει. Η χρηματοδότηση των κομμάτων και άλλου είδους επίσης ανοίξει. Ενδιαφέρομαι για το μυστικό ταμείο, διότι αυτό το ταμείο έχει, κατά την κρίση μου, επηρεάσει επίσης το ζήτημα των Τσάμηδεν, το οποίο έχει διαρραγεί εντελώς. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το ταμείο επικεντρώνεται περισσότερο στην πολιτική απ 'ό, τι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχει ως στόχο να σπάσει το ζήτημα της Τσαμουριάς".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail