Όταν κι ο Μπουτάρης μιλά για στρατευμένους ισλαμιστές, τότε έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα!


Freepen.gr - «Το πρόβλημα είναι μεγάλο, δεν είναι μικρό. Γιατί υπάρχει η λογική πως αν μάθουν πως στη Θεσσαλονίκη περνάνε καλά, θα έχουμε όλο και περισσότερους. Η λογική της αστυνομίας είναι να αρχίζουν να σκορπίζονται σε διάφορα μέρη μέχρι τα Γρεβενά αναζητούνται λύσεις και να οδηγούνται εκεί, αυτοί που αιτούνται άσυλο, μέχρι να το πάρουν. Το μεγαλύτερο ποσοστό αναζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Εάν δεν το πάρουν προωθούνται από κει που έρχονται. Εγώ δεν έχω καταλάβει όταν είμαι ο κ. Χασάν και λέω ότι είμαι από τη Συρία πως αποδεικνύεται; Από τα αποτυπώματα; Ποιο διαβατήριο, δεν έχουν όλοι. Υπάρχουν υποψίες ότι ανάμεσα σε αυτούς έχει πάρα πολλούς οι οποίοι είναι στρατευμένοι ισλαμιστές. Δεν είναι εύκολη ιστορία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Θεσσαλονίκης για το μεταναστευτικό μετά τις εικόνες με τους παράνομους μετανάστες και τους πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει στην Αριστοτέλους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δε φημίζεται για τις φιλελληνικές του θέσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην περίπτωση του Σκοπιανού λειτούργησε ως κυβερνητικός λαγός ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και δίνοντας συνεντεύξεις σε ιστοσελίδες με θέσεις οι οποίες σίγουρα ικανοποιούσαν τις επιδιώξεις του γειτονικού κράτους. Αμέσως μετά άρχισε ο κύκλος των διαπραγματεύσεων που οδήγησε σε μια Μακεδονία χωρίς το βόρεια, σε μακεδονική γλώσσα και μακεδονικό έθνος επί της ουσίας διότι δε θα κάτσει ο τελευταίος κάτοικος ενός χωριού στην Κίνα να διαχωρίσει την εθνικότητα από την ιθαγένεια.

Με αφορμή όλα τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στα χοτ σποτς, τη διακοπή της κυκλοφορίας σε εθνικές οδούς και την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, κρατάμε τις παραπάνω δηλώσεις Μπουτάρη και έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail