Πολύ μεγάλη πλάκα έχουν τα...μυστικά κονδύλια αν το δεις από μια ορισμένη πλευρά

fielperson / pixabay
Έχουμε, λέει, μυστικά κονδύλια. Χρήματα που μοιράζονται δεξιά κι αριστέρα για να εξυπηρετούνται θεωρητικά τα συμφέροντα της χώρας. Τώρα βέβαια αν έχει αντιληφθεί κανείς να έχουν αποδώσει, ας μας το εξηγήσει.

Του Στρατή Μαζίδη

Διαβάζουμε για αρθρογράφους στην Αλβανία που φέρεται να έχουν λάβει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Υπάρχουν βέβαια και τα φανερά κονδύλια όπως η εξαγορά που έκανε στα Σκόπια η ΔΕΗ.

Την ίδια ώρα όμως πχ στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας διαβάζουμε στην ΠΟΕΔΗΝ ότι δε λειτουργούν τα ασανσέρ. Κατάσχονται σπίτια και χρήματα. Συχνά πυκνά γίνονται μπλακ άουτ στο ρεύμα. Δεν υπάρχει τομέας του κράτους ο οποίος να λειτουργεί σωστά, εκτός ίσως από το μηχανισμό που εκτελεί τις κατασχέσεις.

Τελικα νομίζω ότι αν το δεις από μια ορισμένη  πλευρά, αυτή εκείνων που έχουν χάσει τα πάντα, υποφέρουν καθημερινά και φοβούνται για το αύριο, αυτή η ιστορία με τα μυστικά κονδύλια σε μια χώρα που δεν μπορεί (ή δε θέλει;) να διασφαλίσει τα βασικά τους πολίτες της, δεν έχει καθόλου πλάκα.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail