Ο Τραμπ προειδοποιεί καραβάνι μεταναστών: "Αυτό που πάτε να κάνετε λέγεται εισβολή κι ο στρατός μας σας περιμένει!"

Global Look Press / Iván Sánchez;  (R) Reuters / Al Drago
Freepen.gr - Καθώς ένα καραβάνι χιλιάδων μεταναστών της Κεντρικής Αμερικής κατευθύνεται προς τα αμερικανικά σύνορα, ο Πρόεδρος Trump προειδοποίησε τους μετανάστες να γυρίσουν πίσω και τους υποσχέθηκε ότι «ο στρατός μας σας περιμένει» στα σύνορα:

"Πολλά μέλη συμμοριών και μερικοί πολύ κακοί άνθρωποι αναμιγνύονται στο καραβάνι που κατευθύνεται προς τα νότια σύνορά μας. Παρακαλούμε να γυρίσετε πίσω, δε θα γίνετε δεκτοί στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτός αν περάσετε τη νομική διαδικασία. Αυτή είναι μια εισβολή της χώρας μας και ο στρατός μας σας περιμένει!"



Το τιτίβισμα του Trump έρχεται μια μέρα αφού ο υπουργός Άμυνας James Mattis ανακοίνωσε ότι ο στρατός έχει ήδη αρχίσει να μετακινεί εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων φραγμών από σκυρόδεμα, σε θέσεις κατά μήκος των ΗΠΑ 2.000 μίλια σύνορα με το Μεξικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail