“Καρατομούνται” Άδωνις και Σπυράκη;

Τι κοινό έχουν αυτήν την στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Μαρία Σπυράκη; Εκείνος Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνη εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως. Και οι δυο είναι υπό δυσμένεια από τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκείνος ιδιαίτερα προβεβλημένος από τα Συστημικά ΜΜΕ, εκείνη συμπαγές κομμάτι αυτών των Συστημικών ΜΜΕ που “αιματοκύλησαν” την Πατρίδα!

Παναγιώτης Αποστόλου

Κάποιοι βερμπαλισμοί του Αδώνιδος Γεωργιάδη και η “σεμνή” διαφοροποίησή του σε κάποια θέματα από την επίσημη θέση της ΝΔ έχουν εξοργίσει – όπως μαθαίνουμε – τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Ιδιαίτερα, έχει περιέλθει σε δυσμένεια και είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής του αρχηγού, η συνεχιζόμενη σταθερή του θέση στο ζήτημα των Μουφτειών!

Θυμίζω, δήλωση του κ. Γεωργιάδη: «Η θέση μας είναι εκλογή Μουφτή με τρόπο που θα είναι απολύτως στη διακριτική ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας και κανενός άλλου»! Έτσι, του καταλογίζεται ευθέως η συμπόρευσή του με την αριστερά πτέρυγα της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Η αποκάλυψη περί των συναντήσεων της Μαρίας Σπυράκη με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και οι δικαιολογίες της κ. Σπυράκη – μαθαίνουμε – ουδόλως την κάλυψαν στον κ. Μητσοτάκη!

Ακούμε λοιπόν, πως τον Δεκέμβριο (;;;) στο Συνέδριο της ΝΔ θα “καρατομηθούν” Άδωνις και Σπυράκη! Εκείνος, μέσω της κατάργησης των Αντιπροεδριών και εκείνη υπέρ μιας αναδιάταξης του κόμματος εν όψει εκλογών!

Βέβαια, η κατάργηση των Αντιπροεδριών είναι μια εύπεπτη λύση για να μην αντιδράσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού μαζί με αυτόν θα καταργηθεί και ο Κωστής Χατζηδάκης! Αλλά ποιος αλήθεια πιστεύει, ότι για τον Κωστή Χατζηδάκη δεν θα βρεθεί άλλος σημαντικός ρόλος στη λειτουργία της μηχανής της ΝΔ;

Άλλωστε, όπως επίσης μαθαίνω, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι αρεστός και στον “Καραμανλικό ποδόγυρο”!

Οψόμεθα!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail