Αυτός είναι το ανθρωποειδές που έκοψε ζωντανό σε κομμάτια τον Κασόγκι

Freepen.gr - Ο άνδρας που κατηγορείται για τον ακρωτηριασμό και διαμελισμό του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Jamal Kashoggi στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη είναι γιατρός που εκπαιδεύτηκε στη Βρετανία όπως αποκαλύπτει η dailymail.co.uk.

Ο Salah Muhammad al-Tubaigy, ο οποίος είναι γνωστός ως «ιατροδικαστής», σπούδασε παθολογία στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης το 2004 και έμαθε πώς να διεξάγει αυτοψίες.

Φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα που ο Khashoggi εξαφανίστηκε (στις 2 Οκτωβρίου) και από τότε συνδέθηκε με τη δολοφονία του με την ηχητική ηχογράφηση του ρολογιού του δημοσιογράφου.


Στο συνολικό 7-λεπτο ηχητικό ντοκουμέντο, ο Tubaigy μπορεί να ακουστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να δίνει οδηγίες για το βίαιο τεμαχισμό του σώματος του Khashoggi.

Ο Tubaigy αναγνωρίστηκε από μια ανώνυμη πηγή, να προτρέπει τα υπόλοιπα μέλη στην ομάδα να βάλουν ακουστικά, ενώ ο ίδιος θέλησε να κόψει το θύμα σε κομμάτια πάνω σε ένα γραφείο.

Σύμφωνα με την πηγή, που μίλησε στο Middle East Eye, ο Tubaigy, ο οποίος κατέχει επίσης θέση στο υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε: «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική».

Ο Tubaigy εμφανίζεται στον λογαριασμό του στο Twitter ως επικεφαλής του Σαουδικού Επιστημονικού Συμβουλίου της Ιατροδικαστικής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail