Της κακομοίρας γίνεται στο ΣΥΡΙΖΑ…

Θα πληρώσει πολύ ακριβά την κόντρα του με τον Νίκο Φίλη, ο Αλέξης Τσίπρας για την περιθωριοποίηση του ισχυρού πολιτικού άνδρα της βάσεως του κόμματος! 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Ο Νίκος Φίλης, προκαλεί πολύ μεγάλη φθορά στον Αλέξη Τσίπρα, την στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις απώλειές του προς τη ΛΑΕ του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και την “Πλεύση Ελευθερίας” της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Το μέτωπο που άνοιξε ο Νίκος Φίλης με τις δηλώσεις του για την ΕΡΤ, είναι πάρα πολύ βαθύ και κατατρώγει τα σωθικά του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, πως ο Νίκος Φίλης δεν θα σταματήσει την κόντρα που άνοιξε με τον Νίκο Παππά, γνωρίζοντας πως επί της ουσίας “χτυπάει” κατάκαρδα τον Αλέξη Τσίπρα! 

«Δεν θέλω να μασάω τα λόγια μου. Η εικόνα της ΕΡΤ θυμίζει όλο και πιο πολύ την ΕΡΤ πριν το “μαύρο”. Η ΕΡΤ δεν λειτουργεί όπως είναι αναγκαίο για μια δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ είναι ένα κανάλι που έχει παραδιοίκηση», απάντησε εκ νέου ο Νίκος Φίλης, στην βαρύτατη κατηγορία που του απεύθυνε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, πως: «Οι απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης είναι ταυτόσημες με εκείνες του αρχηγού της ΝΔ»!

Ωστόσο, ο Νίκος Φίλης έκανε και ιδεολογική παρέμβαση στον ΣΥΡΙΖΑ και έδωσε δημοκρατικά μαθήματα στον Νίκο Παπά, με τη δύναμη που του δίνει η πρώτη θέση που κατέλαβε στις αρχαιρεσίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα! Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει “μαύρο”! Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης»!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail