«Η αστυνομία δεν επιθυμούσε τη σύλληψή του Κωνσταντίνου Κατσίφα αλλά την εκτέλεσή του. Και αυτό είναι που μας κάνει να αγανακτούμε»

«Η αστυνομία δεν επιθυμούσε τη σύλληψή του Κωνσταντίνου Κατσίφα αλλά την εκτέλεσή του. Και αυτό είναι που μας κάνει να αγανακτούμε» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Νίκο Φελέκη και Μπάμπη Κούτρα ο πρώην πρόεδρος της πολιτικής οργάνωσης «Ομόνοια», Λεωνίδας Παππάς. 

Συνεχίζοντας την περιγραφή για το τι συνέβη στους Βουλιαράτες ο κ. Παππάς  πρόσθεσε : «Γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή και στον τόπο πίσω από το χωριό που είχε προσφύγει ο Κωνσταντίνος, υπήρχαν πάνω από 100 αστυνομικοί που τον είχαν περικυκλώσει και ήταν αδύνατο να διαφύγει. Ότι και να μπορούσε να κάνει δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήταν σε ένα παλιό υδραγωγείο και γύρω-γύρω ήταν αστυνομικοί».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail