Έτριβαν και ξυλοκόπησαν βάναυσα την κόρη της Μαρίν Λε Πεν

Freepen.gr - Μία από τις κόρες της Marine Le Pen και ο ξάδελφος της ξυλοκοπήθηκαν από δύο άνδρες σε φοιτητικό πάρτι στο Παρίσι. Η Μathilde, 19 ετών, προσεγγίσθηκε από δύο άντρες έξω από ένα κέντρο μπόουλινγκ στο δυτικό προάστιο Nanterre στις 2 π.μ. την Παρασκευή σύμφωνα με τη Daily Mail.

Την κακοποίησαν με το τρίψιμο του σώματός της ισχυριζόμενοι ότι φαινόταν κρύο, σύμφωνα με τον εξάδερφό της. Ο 18χρονος παρενέβη για να σταματήσει τους δύο άνδρες αλλά τον χτύπησαν πριν επιτεθούν στην κόρη της Le Pen.

Χτυπήθηκε επανειλημμένα και φέρει τραύματα στο πρόσωπο ενώ της έσπασαν τη μύτη. Σοβαρούς τραυματισμούς υπέστη και ο εξάδερφός της. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου συνεστήθη στη Μathilde Le Pen να αποφύγει την οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα για πέντε ημέρες.

Δύο άντρες ηλικίας 32 και 47 ετών συνελήφθησαν και αναμένεται να δικαστούν στις 23 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το στάδιο, δεν είναι σαφές εάν η επίθεση συνδέεται με τη Le Pen. Οι άνδρες, οι οποίοι ήταν μεθυσμένοι όταν συνελήφθησαν, αρνούνται το έγκλημα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ενώ φαίνεται πως δε γνώριζαν την ταυτότητα των θυμάτων τους.

Η Marin Le Pen δήλωσε: «Δεν υπήρξε μάχη ... υπήρξε μια επίθεση, μια απρόκλητη επίθεση σε δύο νέους ηλικίας 18 και 19 ετών. Αλλά αυτό δεν είναι αναπόφευκτο. Πιστεύω ότι είναι συνέπεια των πολιτικών επιλογών που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail