Οι Κινέζοι καταδίκασαν και εκτέλεσαν επί τόπου δύο εμπόρους ναρκωτικών σε δημόσια θέα

Freepen.gr - Ένα κινεζικό δικαστήριο καταδίκασε δύο εμπόρους ναρκωτικών σε θάνατο μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους ενώ η ποινή εκτελέστηκε επί τόπου.

Οι δύο εγκληματίες έλαβαν την ετυμηγορία σε αθλητικό γήπεδο στο Haikou, επαρχία Hainan της νότιας Κίνας στις 26 Ιουνίου όπως μεταδίδει η Daily Mail, ως μέρος της εκστρατείας της κυβέρνησης για τη Διεθνή Ημέρα Κατά της Χρησης και της Παράνομης Εμπορίας ναρκωτικών

Πολλοί από τους θεατές ήταν νεαροί φοιτητές σύμφωνα με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο hinews.cn.

Ο πρώτος εγκληματίας, ο 39 ετών Cai Liqun, κρίθηκε ένοχος για την πώληση μεθαμφεταμίνης και μαγού. Το τελευταίο είναι ένα μίγμα μεθαμφεταμίνης και καφεΐνης και είναι σχετικά νέο είδος ναρκωτικών στην Κίνα.

Ο Cai αγόρασε τα φάρμακα ταχυδρομικά πριν τα πουλήσει πολλές φορές μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου το 2015, δήλωσε το δικαστήριο.

Ο άλλος καταδικασθείς, ο 36χρονος Huang Zhengye, κρίθηκε ένοχος για τη μεταφορά και πώληση μεθαμφεταμίνης.

Οι θανατικές ποινές και οι διαταγές εκτέλεσης είχαν εκδοθεί από το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο, σύμφωνα με το Γενικό Λαϊκό Δικαστήριο του Χαϊκού.

«Τώρα, ανακοινώνω, πάρετε τον Cai Liqun και τον Huang Zhenye στο χώρο εκτέλεσης και πραγματοποιήστε την εκτέλεση δια τυφεκισμού», ανακοίνωσε μια γυναίκα δικαστής στο αθλητικό γήπεδο όπου βρίσκονταν περισσότερα από 300 άτομα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail