Δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν μια ώρα για να μη δείξει...διαλυμένο το στρατόπεδο και έτσι διάλεξαν να διαλύσουν τους φαντάρους

skeeze / pixabay
Οι συνθήκες κάτω απ τις οποίες κάνουν τη θητεία τους οι φαντάροι στο 4ο ΤΕΦ Κομοτηνής
αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως ο ελληνικός στρατός απέχει πολύ από το να καλύπτει τις ανάγκες και τα δικαιώματα των φαντάρων που καλούνται να τον υπηρετήσουν.

Αναδημοσίευση από: diktiospartakos.blogspot.com

Στο συγκεκριμένο στρατόπεδο οι παλαιότεροι φαντάροι όντας ελάχιστοι αδυνατούν να επιτελέσουν τις πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα απ την εξάντληση να μη συμμετέχουν στις κοινές αγγαρείες, που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους οι οποίες επιτελούνται απ τους νεοσύλλεκτους φαντάρους που είναι ήδη ''φορτωμένοι'' με την κουραστική εκπαίδευση του ΣΒΕΝ.

Επίσης οι νεοσύλλεκτοι καθαρίζουν παράνομα τα γραφεία των στελεχών και το διοικητήριο, ενώ κάποια μεσημέρια δεν τους επιτρέπεται να κοιμηθούν υπό το φόβο κάποιας ενδεχόμενης επιθεώρησης που θα αποκάλυπτε μια εικόνα διάλυσης για το στρατόπεδο(σύμφωνα με τα λεγόμενα καποιων στελεχών).

Οι νεοσύλλεκτοι επίσης απαγορεύεται ''να περιφέρονται '' όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε
μέσα στο μικροσκοπικό στρατόπεδο παρά μόνο γύρω από τους θαλάμους που κοιμούνται.
Το κυλικείο ανοίγει ελάχιστες φορές την ημέρα καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί ''παλιοί'' φαντάροι να καλύψουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία μ αποτέλεσμα οι φαντάροι να έχουν ελάχιστες ώρες ψυχαγωγίας κι επικοινωνίας μεταξύ τους.
Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό κλίμα αυστηρού ελέγχου κι εξάντλησης των φαντάρων, λόγω της παλαιότητας του συγκεκριμένου στρατοπέδου περίπου για μία εβδομάδα οι ντουζιέρες δεν είχαν ζεστό νερό. Τελικά,αυτό το ζήτημα επιλύθηκε.
Ωστόσο,παρουσιάστηκαν και φαινόμενα ''κοριών'' που σαν συνέπεια είχαν να μεταφερθούν κάποιοι φαντάροι στο νοσοκομείο και να τους δοθεί η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή(αλοιφές κλπ.), πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται,καθώς επανεμφανίστηκε.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...