Σέρβος πολιτικός: Να μηνύσουμε το ΝΑΤΟ για τα χαμένα μας παιδιά που δε γεννάμε!

Freepen.gr - Η Γενική Συνέλευση των απόστρατων του Στρατού της Σερβίας πραγματοποιήθηκε στη Jagodina όπου εκεί ο πρόεδρος του κόμματος "Ενωμένη Σερβία" Ντράγκαν Μάρκοβιτς έκανε ορισμένες σημαντικές επισημάνσεις σύμφωνα με το novosti.rs.

Ο Μάρκοβιτς εκτιμά ότι ο Γιουγκοσλαβικός Στρατός κατά τη διάρκεια της επίθεσης του ΝΑΤΟ υπεράσπισε ειλικρινά τη Σερβία και το σερβικό λαό και ευχαρίστησε όλους τους στρατηγούς που έπραξαν το καθήκον τους.

«Οι περισσότεροι είναι μαζί μας, κάποιοι είναι στη φυλακή ενώ ορισμένοι δεν είναι πια στη ζωή και έχουμε την υποχρέωση να τους θυμόμαστε για πάντα» ανέφερε σημειώνοντας ότι ο σερβικός λαός πρέπει να είναι σε ενότητα και επιφυλακή λόγω της ανακοίνωσης περί σχηματισμού στρατού στο Κόσσοβο.

Επίσης κατηγόρησε το ΝΑΤΟ για την πτώση των γεννήσεων στη Σερβία και είπε ότι οι κοπέλες δεν μπορούν σήμερα να γεννήσουν ή πως ακόμη κι αν μείνουν έγκυες πολύ συχνά χάνουν το παιδί τον πέμπτο μήνα λόγω επιπλοκών καταλήγοντας:

"Αν η Ιταλία μήνυσε το ΝΑΤΟ για περισσότερους από 300 θανάτους και 4000 καρκινοπαθείς ασθενείς και η ασθένεια των οποίων οφειλόταν στην έκθεση τους σε απεμπλουτισμένο ουράνιο, γιατί η Σερβία να μην το μηνύσει;".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail