Και τι να κάνει ο Αλέξης; Να αποπέμψει τον Πάνο; Πέφτει η κυβέρνηση! Να διώξει το Νίκο; Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν με βάζεις πρώτο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ; Θα δεις τι θα σου κάνω! Αυτό φαίνεται να διαμήνυσε από την Αμερική ο Πάνος Καμμένος προς τον κυβερνήτη της κυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα! 

Παναγιώτης Αποστόλου

Τέτοιο παλιρροιακό κύμα, τέτοιο τσουνάμι στο κυβερνητικό στρατόπεδο μόνο ο Πάνος Καμμένος μπορούσε να προκαλέσει λόγω και του εκτοπίσματος που έχει!

Άκου να προτείνει Plan B στους Αμερικανούς για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν αυτή ναυαγήσει ολοσχερώς; 

Άκου να μιλήσει ως Πρωθυπουργός! Και ο Αλέξης Τσίπρας τι ρόλο παίζει;

Μόλις στο Μαξίμου πληροφορήθηκαν τις δηλώσεις Καμμένου, “λιποθύμησαν” και προσπαθούσαν να τους συνεφέρουν! Αλλά, αυτά που είπε ο Καμμένος δεν περνάνε με κούτες από ηρεμιστικά!
Και τι να κάνει ο Αλέξης; Να αποπέμψει τον Πάνο τον Καμμένο; Πέφτει η κυβέρνηση! Να διώξει τον Νίκο Φίλη, διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ! Ωρέ τι γίνεται! Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα!

Μεγάλες φουρτούνες Αλέξη μου και δεν θα σε σώσουν οι Αμερικάνοι, γιατί πλέον είσαι μια στημένη πολιτική λεμονόκουπα! Και ήδη ετοιμάζουν τον διάδοχό σου!

Τι είπες; Δεν κατάλαβες; Κάνε υπομονή και σύντομα θα καταλάβεις;!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail