Αποκαλυπτήρια για χειροποίητη Λαμποργκίνι από το Ιράν

Freepen.gr - Μια ομάδα Ιρανών μηχανικών αποκάλυψε το τελικό αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων σκληρής δουλειάς: μια Lamborghini Murcielago SV με αντίστροφη μηχανική. Το πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο είναι φτιαγμένο στο Tabriz, είναι ένα τέλειο αντίγραφο του ιταλικού.

Ο ηγέτης και σχεδιαστής της δημιουργικής ομάδας Masoud Moradi δήλωσε ότι το πλήρωμα του έχει περάσει από τις φάσεις της έρευνας, του σχεδιασμού, της μοντελοποίησης και της κατασκευής κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το πρακτορείο ειδήσεων Ruptly, δήλωσε στο κοινό κατά την αποκάλυψη του αυτοκινήτου ότι "όλα τα μέρη του, μέσα στο αυτοκίνητο και μηχανικά τμήματα κατασκευάζονται και τοποθετούνται με βάση το πρωτότυπο της πλατφόρμας Murcielago και το σασί του είναι επίσης ένα και ένα με το αρχικό πλαίσιο".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail