Κέρκυρα: Τον νάρκωσαν για επέμβαση και ξύπνησε… «αχειρούργητος»

Απίστευτο. Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας - Τον νάρκωσαν για αφαίρεση πολύποδα, αλλά τον ξύπνησαν μετά από 1 ώρα γιατί δεν είχαν τα κατάλληλα εξαρτήματα …

Αναδημοσίευση από: corfutvnews.gr
ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΚΟΣ

Τον έβαλαν στο χειρουργικό τραπέζι για να του αφαιρέσουν πολύποδα από τις φωνητικές χορδές, αλλά τον ξύπνησαν μετά από 1 περίπου ώρα, γιατί δεν μπορούσαν να τον χειρουργήσουν αφού δεν είχαν τα κατάλληλα εξαρτήματα. Γι αυτές τις επεμβάσεις οι χειρουργοί χρησιμοποιούν διαφόρων μεγεθών λαρυγγοσκόπια ανάλογα με τις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς.

Ο άτυχος Κερκυραίος έτυχε να διαθέτει … μακρύ λαιμό και το Νοσοκομείο μας να μην έχει προμηθευτεί λαρυγγοσκόπια σε αυτό το μέγεθος. Το παράπονο των γιατρών είναι ότι πολλές φορές ζητούν συγκεκριμένα ιατρικά εξαρτήματα για τις διάφορες επεμβάσεις, χωρίς όμως να εισακούονται και ενίοτε να χάνονται τα αιτήματα τους.

Ο άνθρωπος χαίρει άκρας υγείας και ευχαριστεί τους γιατρούς για την βοήθεια τους, αλλά βλέπει πλέον το Νοσοκομείο μας και το σκέπτεται να ξαναπεράσει το κατώφλι του.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...