Σε “έκαψαν” Πατούλη κι εσύ το δέχτηκες

Προ ημερών διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και η παράταξη της ΝΔ – θα έλεγα καλύτερα ο Γιώργος Πατούλης – θριάμβευσε!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πετυχαίνοντας ποσοστό 54,7% και συγκεντρώνοντας 9 από τις 17 έδρες του ΔΣ!

Και για να καταλάβουμε το μέγεθος του θριάμβου, αρκεί να πούμε ότι σε σχέση με τις εκλογές του 2014, αύξησε το ποσοστό κατά 20%! Παίρνοντας η ΝΔ για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια την αυτοδυναμία στον ΙΣΑ!

Όταν η παράταξη, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, πραγματικά καταποντίστηκε – και κλάμα ο Πολάκης – αφού απώλεσε το 50% της δύναμής της από τις εκλογές του 2014!

Μια καθαρή νίκη του Γιώργου Πατούλη και λιγότερο της παράταξης που τον στηρίζει! Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις, το “έφαγε” το κεφάλι του, η ατολμία του!

Και εξηγούμε! Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτός ο άνθρωπος σαρώνει όπου κι αν βάλει υποψηφιότητα! Είτε λέγεται ΙΣΑ, είτε λέγεται Δήμος Αμαρουσίου, είτε λέγεται ΚΕΔΕ!

Είχα γράψει πρώτος από όλους και σε ανύποπτο χρόνο, ότι είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και η φιλοδοξία του δεν εκπληρωνόταν με ένα βουλευτιλίκι, που πχ στη Β’ Αθηνών θα έβγαινε ασυζητητί πρώτος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Γιατί η φιλοδοξία του άγγιζε το όνειρο! Όνειρο που ήταν ικανός να κατακτήσει!

Το όνειρο – για πολλούς απραγματοποίητο – λεγόταν Δήμος της Αθήνας, όπερ σήμαινε Πρόεδρος της ΝΔ σε εσωκομματικές εκλογές, όταν προέκυπταν, και εν δυνάμει Πρωθυπουργός!

Για τον λόγο αυτό και σε ανύποπτο χρόνο για τους πολλούς, ανήγγειλε την ίδρυση φορέα ενεργών πολιτών με την επωνυμία “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά”! Που όπως γνωρίζω, “κάλπαζε” σε υποστήριξη δημοτών – ψηφοφόρων της Αθήνας!

Γι΄ αυτό όλοι θεωρούσαν, ότι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων!

Δυστυχώς όμως, άλλα ήταν τα σχέδια της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία αφού έκανε τον κανακάρη της Δήμαρχο Καρπενησίου και Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, θέλει να τον δει Πρωθυπουργό! Έτσι, επέβαλε η Ντόρα Μπακογιάννη, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη διεκδίκηση της Αθήνας από τη ΝΔ με υποψήφιό της τον Κώστα Μπακογιάννη!

Και εκεί που όλοι περίμεναν καρτερικά το Γιώργο Πατούλη να σηκώσει το πολιτικό του ανάστημα και να διεκδικήσει το Δήμο της Πρωτεύουσας ως ανεξάρτητος – και πιστέψτε με θα σάρωνε – εκείνος κιότεψε και αποδέχτηκε το χρίσμα χαντάκωμα, της διεκδίκησης της Περιφέρειας Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές!

Θα ήθελα να γνωρίζω, δεν παραδειγματίστηκε από τη Ρένα Δούρου;

Που από δελφίνος της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο βρέθηκε στα αζήτητα της πολιτικής, αλλά κινδυνεύει και με της φυλακής τα σίδερα, ελέω Μάνδρας και Ματιού!

Δηλαδή, ο Γιώργος Πατούλης και οι κακοί του σύμβουλοι, δεν κατάλαβαν ποτέ, ότι η ΝΔ έχει ανάγκη τον Πατούλη κι όχι ο Πατούλης τη ΝΔ;

Έτσι, τον “έκαψαν”, τον “τσουρούφλισαν” κι αυτός το δέχτηκε! Κρίμα για την Αθήνα, γιατί αυτός από πάσης απόψεως είναι καλύτερος από τον Κώστα Μπακογιάννη! Τον σύζυγο της Σίας Κοσιώνη και των επιχειρηματικών συμφερόντων! Που είναι, λίγο δεξιούλης, αλλά και λίγο αριστερούλης!

Ας εύχεται λοιπόν ο Γιώργος Πατούλης, στα χρόνια που θα είναι Περιφερειάρχης Αττικής, να μη συμβεί καμιά κακοδαιμονία κι αντί για Πρωθυπουργός, χρηστεί αρχηγός των πολιτικών έγκλειστων του Κορυδαλλού!

Το απεύχομαι ειλικρινά!

Πάντως έχει το χρόνο να δηλώσει “αντάρτης” της ΝΔ και να διεκδικήσει το όνειρό του!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail