Τουλάχιστον δε θα χρειαστούν ασθενοφόρο - Σοβάδες σκάνε στα κεφάλια ασθενών και προσωπικού στο νοσοκομείο του Κιλκίς

«Στο Νοσοκομείο Κιλκίς κατασκευής 1937 έχει να μπει «μυστρί» αρκετά χρόνια. Πέφτουν οι σοφάδες από τις οροφές των κλινικών στα κεφάλια ασθενών και προσωπικού» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, την Παρασκευή 5/10/2018 και ώρα 13:45μμ ασκούμενη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από πτώση σοβάδων στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Η τραυματίας υπεβλήθη σε κλινική εξέταση και ακτινολογικό έλεγχο. 

Το περιστατικό συνέβη σε είσοδο της Α πτέρυγας (κατασκευής 1937) όπου κατέρρευσε ο σοβάς της οροφής. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πέρσι στην ίδια πτέρυγα έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο κλινικής. Επίσης στην ίδια πτέρυγα στεγάζονται κοιτώνες ιατρών όπου υπάρχει εκτεταμένη αποκόλληση και πτώση σοβάδων.













Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail