Ραγδαίες εξελίξεις - Ο Ζάεφ βρήκε τους 80 που αναζητούσε και πέρασε την πρόταση για συνταγματικές αλλαγές

Freepen.gr - Το Κοινοβούλιο των Σκοπίων, με 80 ψήφους υπέρ, ενέκρινε την απόφαση για τις συνταγματικές αλλαγές. Οι βουλευτές του VMRO-DPMNE, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τις υποθέσεις SLO, όπως ο Saso Vasilevski, η Elizabeta Kanceska Milevska, ο Ljuben Arnaudov και ο Krsto Mukoski, ψήφισαν. Ο Vasilevski, ο Arnaudov και ο Mukoski κατηγορούνται για τα γεγονότα της 27ης Απριλίου και απελευθερώθηκαν από την κατ 'οίκον σύλληψη αυτήν την εβδομάδα και το Δικαστήριο τους έδωσε προληπτικά μέτρα, μεταδίδει το makfax .

Ναι ψήφισαν και η Vladanka Avirovic, Emilija Aleksandrova, Nola Ismailovski και Zasir Ramcilovic.

39 βουλευτές καταψήφισαν.

Όλα αυτά σε μια θυελλώδη συνεδρίαση με αναφορές για χρηματισμό βουλευτών της αντιπολίτευσης με ποσά που αγγίζουν τα 2 εκ. ευρώ.



Απευθυνόμενος δε στον Ζόραν Ζάεφ, o γ.γ. της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ιγκόρ Γιανούσεφ είπε: «Αυτή δεν είναι η ευρωπαϊκή χώρα, για την οποία αγωνιστήκατε! Ασκείτε βία κατά του μακεδονικού λαού. Αυτές οι τακτικές θα γυρίσουν επάνω σας σαν μπούμερανγκ!».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail