Μουσουλμάνοι μετανάστες «απειλούν» τη Δανία: «Μας κόψατε κατά 50% τα επιδόματα – Θα φύγουμε!»

Freepen.gr - Οι μουσουλμάνοι μετανάστες απειλούν να αποχωρήσουν από τη Δανία μετά την περικοπή της πληρωμής κοινωνικής πρόνοιας κατά το ήμισυ σημειώνει το speech-point.blogspot.com.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η δανική οικονομία δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν στέγαση, φαγητό και κοινωνικές παροχές σε εκατομμύρια παράνομους μετανάστες από όλη τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική και συνεχίζει:

«Η μόνη λύση στην κρίση της μετανάστευσης είναι να κλείσουν τα σύνορα και να επαναπατριστούν οι παράνομοι μετανάστες εκεί από όπου προέρχονταν.

Οι περισσότεροι μετανάστες που έφθασαν στην Ευρώπη δεν είναι πρόσφυγες από τη Συρία. Είναι μουσουλμάνοι μετανάστες από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή που εκμεταλλεύονται τη ροή μεταναστών από τη Συρία για να περάσουν στην Ευρώπη ως "πρόσφυγες"».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail