Σκοπιανό: Με 5 φωτο, όλο το Story!


Κάνεις μια αποτυχημένη επίσκεψη στην Αλβανία και σε κράζουν οι Αλβανοί έξω από την Πρεσβεία; Δεν πειράζει καλείς τον Ερντογάν στην Ελλάδα και ξεχνιέται.

Γιώργος Αδαλής

Σου βγαίνει εθνική ήττα από την επίσκεψη του Σουλτάνου; Δεν πειράζει! Μετά σε καλεί ο Τραμπ και ξεχνιέται.

Ξεπουλάς την Μακεδονία και σε κράζουνε; Δεν πειράζει! Στην Ελλάδα είσαι. Ερχεται ένα Μάτι (ή μια Μάνδρα αναλόγως) και ξεχνιέται.

Σου συλλαμβάνουν 2 στρατιωτικούς και σου εμβολίζουν 2 πολεμικά καράβια; Δεν πειράζει! Βάζεις τα μεγάλα κόλπα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και όλοι κότες! Ξεχνιέται κι αυτό

Επανέρχεται το Μακεδονικό; Δεν πειράζει! Σφάζεις τον Υπ.Εξ και μιλάς για 50 εκατομμύρια και Σόρρος κι όλα καλά.

Σε κράζει το σύμπαν για την φτώχεια και ο κόσμος αγανακτεί με την καλοπέραση των βουλευτών; Δεν πειράζει! Παίρνεις ένα από τα 4-5.000 λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που δεν βρίσκονται στο κόμμα σου και τα βάζεις φυλακή για κάνα 18μηνο κι όλα καλά. Ξεχνιέται ο κόσμος πάλι.

Ε τι στο διάβολο; Θα ξανάρθει το Μακεδονικό; Δεν πειράζει! Το ξαναπάς όλο από την αρχή…

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μαγγανοπήγαδο μέχρι να το καταλάβετε : Πάμε ξανά:

Θα κάνουν αγωγές για το Μακεδονικό; Ξανασυναντιέσαι με τον Ερντογάν. [πολλές τελίτσες]…

Αυτάαααααα! Καλησπέρα είπαμε σήμερα; Δεν είπαμε! Καλησπέρα και καλοφάγωτος ο σανός!

ΥΓ.
Η φωτό μέ το άγαλμα είναι η Κοιμωμένη του Χαλεπά! Κάποτε την αφιέρωνα στο Υπ.Εξ. Τώρα την αφιερώνω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σε όλους ΜΑΣ !!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail