«Η Μακεδονία απαιτεί αποζημιώσεις 3 δις ευρώ από την Ελλάδα για την κατοχή της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία του μακεδονικού λαού»


Freepen.gr - Η Σκοπιανή καθηγήτρια Tanja Karakamisheva αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος που εμφανίζονται τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και τώρα φωνάζουν και πανικοβάλλονται με τη Συνθήκη των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ρώτησε μέσω Facebook αν αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανάρτησης του Todor Petrov που στο blog του στο Facebook έγραψε ότι η «Μακεδονία απαιτεί αποζημιώσεις ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα για την κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου, και τη γενοκτονία ετου μακεδονικού λαού καθώς επίσης την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων το 1912».


Ο Petrov είναι ένας εθνικιστής πολιτικός ακτιβιστής και πρόεδρος του "World Macedonian Congress (WMC)".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail