Η «Πονηριά των Αλεπούδων» της 340Μ ξεδιπλώθηκε στην Κύπρο & έκανε τους Τούρκους να ψάχνονται!

Αυτό συμβαίνει όταν στην Ηγεσία της ΠΑ παίζουν μπάλα πολεμιστές που ξέρουν απο καλή και την ανάποδη τους Τούρκους, που τους αναχαιτίζουν 40 χρόνια σε  Αιγαίο και όχι μόνο!

Από: veteranos.gr

Στα Γεγονότα που σημάδεψαν την διέλευση των Ελληνικών Μαχητικών της 340Μοίρας της 115Πτέρυγας Μάχης, στην χθεσινή Στρατιωτική Παρέλαση της Κύπρου και απέδειξε με τον Καλύτερο τρόπο, οτι οι  Χειριστές μας ,μόνο τυχαία δεν είναι ίσως οι Καλύτεροι στον Κόσμο.
Το ΑΤΑ έστειλε στη Κύπρο μια Τριάδα Μαχητικών της 340 Μοίρας F-16 C/D Blk 52+, εξοπλισμένα με εξωτερικές δεξαμενές καυσίμων για επιχειρήσεις «Μακράς Εμβέλειας»…

Ταυτόχρονα είναι σε αναμονή για άμεση απογείωση τουλάχιστον  6 ακόμη Μαχητικά που ήταν έτοιμα για όλα τα ενδεχόμενα ,»τυχόν παρενόχληση της Ελληνικής Αποστολής στη Κύπρο » του Αεροσκάφους που μετέφερε Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Πενταγώνου!

 
Η «Πονηριά των Αλεπούδων της 340 Μοίρας» που σχεδιάστηκε από  το ΑΤΑ πριν την Αποστολή και ξεδιπλώθηκε στη Κύπρο…

…Ήταν ότι  αν και Η Μοίρα έστειλε μια Τριάδα Μαχητικών F-16 C/D Blk 52+ …Στην. Παρέλαση πέταξαν τα δύο, ενώ το Τρίτο ήταν σε ρόλο προστασίας, κάνοντας τους Τούρκους να ψάχνονται!

Τα ίχνη των μαχητικών μας δεν καταγράφηκαν από τα Τουρκικά RADAR αφού πέταξαν χαμηλά και ψηλά μπερδεύοντας τους Τούρκους που τα έβλεπαν να Ίπτανται πάνω απο την Λευκωσία, αλλά και αλλού!!!

Ο «Προστάτης» των δύο Μαχητικών μας  έκανε οτι ήθελε στον Ουρανό της Λευκωσίας …Kαι πέταξαν όπου έπρεπε να πετάξουν
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...