«Αλβανός αναλυτής πληρώθηκε 30.000 ευρώ από την Ελλάδα»

Freepen.gr - Ο γνωστός αναλυτής, Mustafa Nano, γνωστός για τις προκλητικές για τους Αλβανούς δηλώσεις του, μια από τις οποίες πως "οι Κοσοβάροι έχουν σερβικό αίμα" είναι στον κατάλογο των ανθρώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης που φέρονται να έχουν πληρωθεί από την Ελλάδα αναφέρει η zeri.info.

Στα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κυκλοφορεί ήδη μια λίστα "πληρωμένων" δημοσιογράφων όταν άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση της ελληνικής χρηματοδότησης, ανα΄φερει η ιστοσελίδα ενώ αναφέρεται πως ελληνικά ΜΜΕ έχουν ονοματίσει και συγκεκριμένα μέσα που είχαν επωφεληθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν ήδη πολιτικές φωνές στη γειτονική χώρα που έχουν ζητήσει δραστικές κινήσεις όπως την απέλαση της Ελληνίδας πρέσβειρας στα Τίρανα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail