28η Οκτωβρίου 2018: Ημέρα πένθους και εθνικής ντροπής για την Ελλάδα

analogicus / pixabay
28η Οκτωβρίου 1940: Ημέρα γιορτής και εθνικής υπερηφάνειας για την Ελλάδα. Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ σε έναν βάρβαρο, αιμοχαρή λαό αδιαφορώντας για τη στρατιωτική ισχύ του, πολέμησαν με αυταπάρνηση για την προστασία της πατρίδας τους και των παιδιών τους, ηττήθηκαν, υπέστησαν μία τετραετή κατοχή που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες, ερειπώνοντας τη χώρα, αντιστάθηκαν και τελικά ανάκτησαν την εθνική τους κυριαρχία. 


Λίγα χρόνια αργότερα, συναίνεσαν στη διαγραφή μεγάλου μέρους των χρεών των βαρβάρων - ενώ συμφώνησαν στην επανόρθωση των καταστροφών που τους προκάλεσαν, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής των περιουσιακών τους στοιχείων, όταν και εάν ενωνόταν η Γερμανία. Οι βάρβαροι όμως δεν τηρούν ποτέ το λόγο τους, αφού δεν έχουν τιμή - οπότε, όταν ήλθε η ώρα τη δεκαετία του 1990, αρνήθηκαν να εκπληρώσουν την υπόσχεση τους.

28η Οκτωβρίου 2018: Ημέρα πένθους και εθνικής ντροπής για την Ελλάδα. Οι Έλληνες δεν είπαν ΟΧΙ στον ίδιο βάρβαρο λαό, δεν πολέμησαν για την προστασία της πατρίδας τους, υποτάχθηκαν στην οικονομική ισχύ του, έπεσαν σαν ανόητοι στην παγίδα που τους έστησε με το εγκληματικό PSI, παρέδωσαν κυριολεκτικά τα κλειδιά της χώρας, αδιαφόρησαν για τα παιδιά τους, ενώ είναι για 8η συνεχή χρονιά υπό οικονομική κατοχή - χωρίς την παραμικρή αντίσταση, παρά το ότι η χώρα τους ερημώνει, η ιδιοκτησία της αλλάζει σταδιακά, ο πληθυσμός της περιορίζεται και αλλοιώνεται, ενώ δεν υπάρχει καμία προοπτική για το μέλλον τους, κυρίως όμως για το μέλλον των παιδιών τους. Ακόμη χειρότερα, εξευτελίσθηκαν διεθνώς από τις διαδοχικές κυβερνήσεις τους που το 2010 τους διέσυραν παγκοσμίως, το 2011 υπέγραψαν τη θανατική τους καταδίκη, ενώ το 2015 δεν σεβάσθηκαν τη βούληση και το σύνταγμα τους, αντιστρέφοντας το δημοψήφισμα χωρίς να τους υπολογίσουν καθόλου.

Έτσι κατάφεραν τον απίστευτο άθλο να οδηγήσουν στο γκρεμό μία πάμπλουτη, πολλαπλά προικισμένη χώρα, η οποία σήμερα είναι μακράν η πλέον χρεοκοπημένη στην παγκόσμια ιστορία - αφού δεν έχει βιώσιμα χρέη, δεν έχει βιώσιμο ασφαλιστικό, δεν έχει βιώσιμο κοινωνικό κράτος, δεν έχει βιώσιμο φορολογικό σύστημα, δεν έχει βιώσιμο πολιτικό σύστημα και δεν διαθέτει ούτε βιώσιμες τράπεζες, καταρρέοντας πολιτισμικά, κοινωνικά και δημογραφικά. Οι Έλληνες δε έχουν καταδικαστεί να χάσουν τα πάντα, μετατρεπόμενοι σε φθηνούς σκλάβους χρέους των δυνάμεων κατοχής - ενώ για πρώτη φορά στη μακραίωνη ιστορία τους υφαρπάζεται η πολιτιστική τους κληρονομία, με τη Μακεδονία να παραδίδεται αμαχητί στους ίδιους βαρβάρους που έχουν στόχο το διαμελισμό της πατρίδας μας, επειδή αφενός μεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, αφετέρου τον ευκολότερο έλεγχο της.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εμένα τουλάχιστον μου είναι αδύνατον να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στους Έλληνες, χωρίς φυσικά να εξαιρώ τον εαυτό μου, τιμώντας την εθνική μας επέτειο - ενώ δεν είμαι πια καθόλου σίγουρος εάν όλοι εμείς οι σημερινοί Πολίτες της χώρας έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τους προγόνους μας, αφού τίποτα απολύτως δεν το τεκμηριώνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail