Μεσολόγγι 2/39 Κέντρο Ευζώνων: εξωτερική έφοδο κάνει όποιος γουστάρει βρίζοντας τους φαντάρους;

Στο Μεσολόγγι, το 2/39 Κέντρο Ευζώνων είναι ένα άχρηστο Στρατόπεδο. Αυτό το ξέρουν όλοι. Διατηρείται ανοικτή μόνο και και μόνο γιατί το απαιτούν οι άθλιες πελατειακές σχέσεις που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαμέσου του Υπουργείου Άμυνας διατηρεί με την τοπική κοινωνία.

Αναδημοσίευση από: diktiospartakos.blogspot.com

Η παραμονή του σε λειτουργία είναι ένα μεγάλο ρουσφέτι που "πουλάνε" οι ΑΝΕΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ανώτεροι Αξιωματικοί της μονάδας που προσδοκούν να κάνουν πολιτική καριέρα!

Όμως το να έχουν εξαφανιστεί σε τέτοιο βαθμό οι κανόνες Ασφαλείας και να παραβιάζονται τόσο βάναυσα οι διαταγές λειτουργίας των μονάδων είναι άλλο πράγμα!
Η καταγγελία των φαντάρων είναι πολύ συγκεκριμένη, γεμίζει ανησυχία για το τι γίνεται σήμερα στον Ελληνικό Στρατό, που μπορεί να φτάσει η Αυθαιρεσία.
Χθες Σαββάτο 6/10, εισήλθε στη μονάδα στρατιωτικός φορώντας πολιτικά που βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες σε άδεια, και διατηρεί φιλικές σχέσεις με στελέχη της μονάδας. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος στρατιωτικός πάρκαρε το ιδιωτικό του όχημα εντός της μονάδας.
Κατά τη διάρκεια της "επίσκεψης" του στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων επέδειξε επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά στους φαντάρους και κυρίως σε αυτούς που εκτελούσαν υπηρεσία και υπεύθυνα εκτελούσαν τα καθήκοντα τους.
Ο συγκεκριμένος Υπαξιωματικός, άγνωστος στους περισσότερους φαντάρους, στράφηκε εναντίον του συναδέλφου που τον παρατηρούσε και του επιτέθηκε φραστικά:
"Μη μου μιλάς και μην με κοιτάς εμένα γιατί είμαι Εξωτερική Έφοδος από το ΓΕΣ (ΕΑΣ). Εξαφανίσου να μην σε βλέπω"!
Ο συνάδελφος φαντάρος δεν Ψάρωσε από την χυδαία επίθεση και απαίτησε από τον Στρατιωτικό να του δείξει την ταυτότητα του και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα που θα πιστοποιούσαν τα λεγόμενα του".
Ξαφνικά, ο Στρατιωτικός άλλαξε, προσπάθησε να τον πάρει με το καλό, επιχειρώντας να συγκαλύψει την Παρανομία του.
Όλα αυτά έγιναν μπροστά στο Όργανο Υπηρεσίας -Επόπτη που δεν έπραξε το πραγματικό ως όφειλε.

Εμείς ρωτάμε:

τι πρόκειται να πράξει το ΓΕΣ και η Ιεραρχία για να αντιμετωπίσει αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων στο Μεσολόγγι;
τι συμβαίνει πραγματικά στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων στο Μεσολόγγι;
τι είδους διοίκηση υπάρχει και ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...