Η Αλβανία μετά τη δολοφονία Κατσίφα οδεύει στο δρόμο της Σερβίας του 2000 - Η πορεία για την απόσχιση της Βορείου Ηπείρου ξεκίνησε

Η εκτέλεση του Κατσίφα απο τους Αλβανούς βύθισε στο πένθος μια οικογένεια αλλά θα φέρει την ανάσταση σε χιλιάδες άλλες. Απο την αρχή διατηρούσα αμφιβολίες για το εάν οι Αλβανικές ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν και να σκοτώσουν ένα οπλισμένο με Καλάσνικοφ δράστη.

Greek Spirit
30-10-2018

Οι Αλβανικές ένοπλες δυνάμεις εκπαιδεύονται από τις Βρετανικές και Ιταλικές αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι όσο και να εκπαιδευτούν οι Αλβανοί έχουν έτη φωτός ακόμα για να στήσουν κράτος και υπηρεσίες Πριν από κάτι μήνες Αλβανοί "κομάντος" στάλθηκαν στην Βρετανία για εκπαίδευση. Τελικά οι Αλβανοί αυτοί λιποτάκτησαν μέσα στη Βρετανία εφόσον δεν είχαν κίνητρο να επιστρέψουν στην χώρα τους όπου ο μισθός τους δεν υπερβαίνει τα 200 ευρώ.

Οι Αλβανοί ως γνήσιοι "τζάμπα μάγκες" δεν έχουν τα μέσα, ούτε την θέληση να αντιμετωπίσουν ένα ενδεχόμενο αντάρτικο των Βορειοηπειρωτών. Το γεγονός ότι εκτέλεσαν τον Κατσίφα αφού πρώτα τον συνέλαβαν δείχνει και το επίπεδο της ικανότητας τους για μάχη.

Οι Αλβανοί κινδυνεύουν να υποστούν ότι και οι Σέρβοι το 2000. Τότε οι Αλβανοί Κοσοβάροι της διασποράς, ειδικά αυτοί του Καναδά, έστελναν φορτία με οπλισμό στην Αλβανία. Ο οπλισμός αυτός διοχετεύονταν στο Κόσοβο από τη μεθόριο Αλβανίας Κοσόβου. Το αποτέλεσμά γνωστό.

Άραγε υπάρχει πιθανότητα οι Βορειοηπειρώτες της Αμερικής και του Καναδά να οργανωθούν με τον ίδιο τρόπο εφόσον διαθέτουν τα κεφάλαια;

Η απάντηση είναι δύσκολη διότι το 2000 οι ΗΠΑ ήθελαν τους Αλβανούς Κοσοβάρους να καταφέρουν χτυπήματα στους Σέρβους.

Σήμερα οι ΗΠΑ θέλουν τους Βορειοηπειρώτες να υποστούν πειθήνια όλες τις διώξεις του καθεστώτος Ράμα μέχρι την τελική εξαφάνιση τους. Το 2000 οι ΗΠΑ ήθελαν την απόσχιση του Κοσόβου για να ελέγξουν τα Βαλκάνια αλλά και για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο που θα περνάει με αγωγούς και ποτάμιες οδούς από την Θεσσαλονίκη-Σκόπια-Σερβία-Αυστρία-Γερμανία.

Οι ΗΠΑ θα εμποδίσουν κάθε προσπάθεια ομογενών Βορειοηπειρωτών να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους διότι θέλουν την Βόρειο Ήπειρο πλήρως ελεγχόμενη για να περάσει απο εκεί ο αγωγός ΤΑΡ ο οποίος θα αφαιρέσει μερίδιο αγοράς απο την Ρωσία στο φυσικό αέριο.

Άραγε τι θα κάνουν οι ΗΠΑ εάν σε χρόνο το πολύ οι Αλβανοί θα υποστούν πολλαπλά χτυπήματα απο ένοπλους Βορειοηπειρώτες, τα οποία θα βαφτίσουν τρομοκρατικά; Χτυπήματα αυτού του είδους είναι πολύ εύκολο να εκτελούνται εντός του ελλαδικού χώρου και στις παραμεθόριες περιοχές όπου δρουν ανενόχλητοι Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι - ληστές- διακινητές ναρκωτικών και άλλα φρούτα. Όλοι γνωρίζουν απο που περνάνε οι Αλβανοί αυτοί, όλοι εκτός από τις ελληνικές αρχές... Τι θα συμβεί εάν ομάδες ελευθέρων σκοπευτών αλλά και απλές ενέδρες θα θελήσουν να δώσουν ένα μάθημα σε όλα τα κακοποιά στοιχεία που δρούν εντος του ελληνικού εδάφους;

Βέβαια δεν προτρέπω, αυτό θα ήταν παράνομο, κάνω μάλιστα έκκληση για ειρήνη και διάλογο, όπως πρέπει. Απλά εκτιμήσεις κάνω. Εξάλλου δράσεις σαν κι αυτές δεν έχουν μέλλον διότι μπορεί μεν στην παραμεθόριο οι Βορειοηπειρώτες να δρουν ελεύθερα, οι προετοιμασίες ωστόσο θα γίνονται στο εσωτερικό της Ελλάδας και Αλβανίας (Βόρειας Ηπείρου) κάτι που θα οδηγήσει μοιραία στην σύλληψη τους εφόσον όλη η αστυνομική δύναμη θα διερευνά και θα τους καταδιώκει.

Η θυσία του Κατσίφα απο το διεφθαρμένο κράτος της Αλβανίας όπου το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι υπόδικοι για υποθέσεις ναρκωτικών δείχνει ότι στην Ευρώπη και στην σημερινή εποχή οι μειονότητες πρέπει να προστατεύονται ειδάλλως η καταστροφή θα έρθει όχι για το θύμα αλλά για τον θύτη, και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για την Θράκη. Εάν θέλουμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε τα μειονοτικά προβλήματα η λύση δεν είναι η βία και ο εθνικιστικός πανικο-παροξυσμός αλλά η εμμονή στην αύξηση του αριθμού των γεννήσεων, η επιστροφή στις οικογενειακές αξίες και γενικότερα το σταμάτημα της πορείας της Ελλάδας στο γκρεμό.Αυτός είναι ο πραγματικός εθνικισμός.

Η Αλβανία με την εκτέλεση Κατσιφα υπέγραψε την απόσχιση της Βόρειας Ηπείρου. Μπορεί οι ΗΠΑ να είναι αντίθετες στην αυτονομία και απόσχιση της Βόρεια Ηπείρου εφόσον απο εκεί θα περάσει ο αγωγός ΤΑΡ, δεν μπορούν ωστόσο να κάνουν κάτι για την ηλιθιότητα των Αλβανικών αρχών οι οποίες εκτίθενται και εκθέτουν τους προστάτες τους.μΔΕΝ είναι δυνατόν μέσα σε ευρωπαϊκά πλαίσια, σε περιοχή του δυτικού κόσμου, να εκτελείται σαν σκυλί ήδη ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ύποπτος. Οι ΗΠΑ και οι ναζιστές Γερμανοί δεν μπορούν να καλύψουν την άφατη βλακεία των Αλβανικών αρχών.

Η θυσία Κατσίφα θα ενώσει όλες τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου. Η Αλβανία που εισήλθε στον σύγχρονο κόσμο μόλις πριν απο 30 χρόνια είναι αδύνατον να καταλάβει ότι σήμερα οι σφαγές και οι διωγμοί οθωμανικού τύπου φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα για τον θύτη.

Στην περίπτωση της Βόρειας Ηπείρου φαίνεται και το πόσο μας κοροϊδεύει η Ρωσία η οποία ουδεμία διπλωματική η στρατιωτική ή έστω παρασκηνιακή δράση δεν έχει αναλάβει.

Η Βόρεια Ήπειρος μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την κατασκευή του ΤΑΡ, του αγωγού που θα φέρνει αέριο απο το Αζερμπαϊτζάν, του αγωγού που η Ρωσία δε θέλει και με παρεμβάσεις της στην Αρμενία και στην Ιταλία προσπαθεί να τον σταματήσει. Η Ρωσία ωστόσο δεν θα βοηθήσει ποτέ Έλληνες διότι δεν θέλει μια ισχυρή Ελλάδα η οποία να κατέχει το Αιγαίο με αξιώσεις. Η Ρωσία δε θέλει κυρίαρχα κράτη γύρω απο το Αιγαίο για να μπορεί να χρησιμοποιεί ως έξοδο της στην Μεσόγειο και Ινδικό Ωκεανό-μέσω Σουέζ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...