Μέσα σε όλα ο Ζάεφ δίνει κρατικό χρήμα για να αγοράσει 20.000 μπουκάλια λιπαντικών για...σπέσιαλ χρήση

Freepen.gr - Μια παράξενη ιστορία αποκαλύπτει η ιστοσελίδα republika.mk καθώς μια δημόσια σύμβαση αναρτήθηκε χθες στο δικτυακό τόπο του Γραφείου Δημόσιων Προμηθειών και αφορά στην προμήθεια 20.000 μπουκαλιών λιπαντικού για τη μη κυβερνητική οργάνωση "Citizen's Association Gay and Lesbian Genius-EGAL Skopje", σύμφωνα με το "Leader".

Το τεύχος δημοπράτησης για την προμήθεια του λιπαντικού σημειώνει ότι γίνεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος για την προστασία του πληθυσμού από τον ιό HIV στη Δημοκρατία της "Μακεδονίας" 2018» όπου με κρατικά χρήματα θα αγοραστούν 20.000 μπουκάλια. Οι προσφορές για την προμήθεια λιπαντικών μπορούν να υποβληθούν από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες το αργότερο εντός 15 μηνών. Η τεχνική προδιαγραφή αναφέρει ότι τα λιπαντικά πρέπει να είναι αρωματικά, άοσμο και άχρωμα.


Ωστόσο το "Leader" θέτει το ερώτημα πως συμβάλλουν τα λιπαντικά στην προστασία από τον ιό HIV. Ακριβώς για αυτό προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την ένωση EGAL για να θέσει το ερώτημα: Τι γίνεται με τα λιπαντικά με την προστασία από τον ιό HIV; Και γιατί τα χρήματα των φορολογουμένων δαπανώνται για το σκοπό αυτό, δεδομένου ότι τα λιπαντικά δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία του HIV;

Απάντηση πάντως δεν μπόρεσαν να λάβουν αφού δε σήκωνε κανείς το τηλέφωνο.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...