Ο Τσίπρας προειδοποιεί τον Καμμένο ότι θα τον διώξει 10 μήνες πριν τις εκλογές! Να βάλω λίγο σανό ακόμη;

Ο Αλέξης Τσίπρας "φωτογραφίζοντας" και τον Πάνο Καμμένο, δήλωσε σε υψηλούς τόνους ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εφεξής διγλωσσία και προσωπικές στρατηγικές που υπονομεύουν την ομαλή πορεία της Κυβέρνησης και της χώρας. 

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι σα να κάθεστε σε ένα τραπέζι, να έχετε φάει τα πάντα, να έχει γίνει η κοιλιά σας τούμπανο, να έχετε λασκάρει τη ζώνη και ξεκουμπώσει το παντελόνι αλλά όταν σας ρωτούν αν θέλετε άλλο γλυκό να απαντάτε αυστηρά ότι προσέχετε γιατί είστε σε δίαιτα.

Αυτό έκανε κι ο Τσίπρας. Αφού έφαγε μαζί με τον Καμμένο σχεδόν όλη τη θητεία, τώρα ο Τσίπρας τον...προειδοποιεί. Δε θα ανεχθεί, λέει ο Τσίπρας. Κι εδώ γελάνε! Δε θα ανεχθεί αυτός που ανέχθηκε να τον εξευτελίζουν επί 17ώρες, να υπάρχουν κι άλλοι Μακεδόνες που μιλούν μακεδονικά, να εφαρμόζει τα μνημόνια που θα καταργούσε.

Κι εμείς σας πιστέψαμε ότι και καλά τσακωθήκατε. Να βάλω λίγο σανό ακόμη ή όχι;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail