Οι σειριακοί αριθμοί του πυραύλου που κατέρριψε την πτήση MH17 έδειξαν ότι ανήκε στην Ουκρανία!

Freepen.gr - Οι σειριακοί αριθμοί που βρέθηκαν στα συντρίμμια του πυραύλου Buk που κατέρριψε την πτήση MH17 της Μαλαισιανής Αεροπορίας στην ανατολική Ουκρανία δείχνουν ότι παράχθηκε το 1986 και ανήκε στην Ουκρανία ανέφερε ο ρωσικός στρατός και δημοσιεύει το RT.

Υπάρχουν δύο σειριακοί αριθμοί που βρέθηκαν σε θραύσματα του πυραύλου σύμφωνα με μια διεθνή ομάδα ερευνητών με επικεφαλής την Ολλανδία. Οι αριθμοί σημειώθηκαν στον κινητήρα και το ακροφύσιο του πυραύλου. Ο Ρωσικός στρατός τη Δευτέρα ανακοίνωσε ότι τους είχε εντοπίσει σε ένα βλήμα που είχε τον αριθμό παραγωγής 8868720.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο στρατηγός Νικολάι Παρσίν έδειξε ένα ίχνος εγγράφων του βλήματος του Buk. Σύμφωνα με τα έγγραφα, μερικά από τα οποία έχουν αποχαρακτηριστεί για την παρουσίαση, παρήχθη σε στρατιωτικό εργοστάσιο στο Dolgoprudny στην περιοχή της Μόσχας το 1986.


Ο πυραύλος εστάλη από το εργοστάσιο στις 29 Δεκεμβρίου 1986 και παραδόθηκε στη στρατιωτική μονάδα 20152 στο Λβολ που ανήκει σημερα στην Ουκρανία. Τώρα ονομάζεται 223ο αντιαεροπορικό σύνταγμα των στρατιωτικών δυνάμεων της Ουκρανίας, ανέφερε η έκθεση. Η μονάδα συμμετείχε στην καταστολή του ανάρτικου της ανατολικής Ουκρανίας τον Ιούνιο του 2014, δήλωσε ο στρατηγός.

Τα αποδεικτικά στοιχεία και τα υλικά έχουν σταλεί στους Ολλανδούς ερευνητές, πρόσθεσε ο Ρώσος στρατηγός που υπενθύμισε ότι κατά τον καιρό των εχθροπραξιών το Κίεβο σημείωνε ότι δεν είχε πέσει στα χέρια των Ρωσόφωνων αντι-αεροπορικό υλικό και πύραυλοι..

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail