Άστε τους να σκεβρώσουν - Οι ισλαμιστές του ISIS έχασαν στην τελευταία πηγή νερού από τον στρατό στη Σουέιντα

Freepen.gr - Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) βρίσκεται σε σοβαρό πρόβλημα στη νότια Συρία, καθώς πρόσφατα απώλεσε την τελευταία πηγή νερού από τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) στην περιοχή Al-Safa της Al-Sweida στον τελευταίο εναπομείντα θύλακα.

Με επικεφαλής το 3ο Σώμα Στρατού, ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να σημειώσει σημαντική πρόοδο στην περιοχή Al-Safa τις τελευταίες 48 ώρες.

Σύμφωνα με στρατιωτικό ανακοινωθέν, ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να θέσει υπό τον έλεγχό του την τελευταία πηγή νερού στην περιοχή Qabr Sheikh Hussein μετά από μια σκληρή μάχη με την τρομοκρατική ομάδα.

Επίσης ο Αραβικός Στρατός της Συρίας ισχυρίστηκε επίσης ότι σκότωσε περισσότερους από 20  τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων 5 ελεύθερων σκοπευτών, που προσπάθησαν να συγκρατήσουν την πηγή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο Συριακός Αραβικός Στρατός στοχεύει τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους πριν καταλάβει την τελευταία παροχή νερού της τρομοκρατικής οργάνωσης:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail