Τηλεγράφημα Ασαντ σε Πούτιν: η κατάρριψη του IL-20 αποτέλεσμα του ξεσαλώματος του Ισραήλ που παίζει βρώμικα

Freepen.gr - Ο Σύριος Πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ απέστειλε την Τετάρτη ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη για το θάνατο των Ρώσων στρατιωτών κατά την κατάρριψη του Iliousin 20 επιβεβαιώνοντας ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα της συνήθειας του Ισραήλ .

"Εκ μέρους του συριακού λαού και εξ ονόματός μου, εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπάθειά μας για την πτώση του ρωσικού αεριωθούμενου στη Μεσόγειο, προκαλώντας το μαρτύριο των Ρώσων ηρώων που ασκούσαν τα ευγενή τους καθήκοντα μαζί με τους συναδέλφους τους από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στη Συρία", δήλωσε οΑσαντ και προσθέται ότι το θλιβερό συμβάν ήταν αποτέλεσμα της συνηθισμένης στάσης του Ισραήλ, που χρησιμοποιεί πάντα τα πιο βρώμικα μέσα για να επιτύχει τους μικρούς σκοπούς και να επιτείνει την επιθετικότητά της στην περιοχή μας.

"Είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες επώδυνες πράξεις δεν θα επηρεάσουν εσάς και εμάς να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τρομοκρατία" καταλήγει το τηλεγράφημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail