Hurriyetdailynews: «Ελληνες εθνικιστές κυνήγησαν Τούρκους γιατί τους πέρασαν για...Μακεδόνες στη Θεσσαλονίκη!»

Freepen.gr - «Μια οικογένεια Τούρκων, που πήγε στη Θεσσαλονίκη για διακοπές το Σαββατοκύριακο, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα εθνικιστών που νόμιζε ότι ήταν Μακεδόνες» δηλαδή Σκοπιανοί, αναφέρει η hurriyetdailynews.com.

Ο Τούρκος πολίτης Mehmet Özeren έφθασε στη Θεσσαλονίκη στις 8 Σεπτεμβρίου με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους. Αφού στάθμευσαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Τσιμισκή, η οικογένεια άρχισε να περπατάει στην ακτή όταν έπεσαν πάνω στη διαδήλωση για τη Μακεδόνια.

Σύμφωνα με τον Özeren, ένας διαδηλωτής φώναξε: "Είναι Μακεδόνες" (μάλλον "είναι Σκοπιανοί" θα φώναξε) πριν από την επίθεση. «Τρέξαμε για τη ζωή μας», δήλωσε ο Özeren, προσθέτοντας ότι κρύφτηκαν μέσα σε ένα κτίριο διαμερισμάτων, καθώς αρκετοί διαδηλωτές τους ακολούθησαν.

Ένας από τους κατοίκους του κτιρίου αντιστάθηκε στους επιτιθέμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να πάρουν τους Τούρκους. Τελικά ειδοποιήθηκε το προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη και η ελληνική αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Ενώ το αυτοκίνητό τους υπέστη σοβαρές ζημιές στην επίθεση, οι Özerens άφησαν την Ελλάδα αλώβητοι αλλά τρομοκρατημένοι αναφέρει η ιστοσελίδα:

"Η σύζυγός μου και η κόρη μου είναι ακόμα σοκαρισμένες. Είμαστε πολύ φοβισμένοι αλλά σώσαμε τη ζωή μας ", δήλωσε ο Özeren.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail