Θρίλερ στη Συρία - Εξαφανίστηκε ρωσικό κατασκοπευτικό εν μέσω επίθεσης στη Λατάκια - Το έριξαν τα ισραηλινά F-16;

© Photo: arms-expo.ru
Freepen.gr - Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Il-20 με 14 μέλη Πλήρωμα χάθηκε από το ραντάρ κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης τεσσάρων ισραηλινών αεροπλάνων F-16  στην επαρχία Latakia της Συρίας, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το αεροπλάνο απείχε 35 χιλιόμετρα από την ακτή της Συρίας όταν εξαφανίστηκε. Τα ρωσικά ραντάρ κατέγραψαν επίσης την εκτόξευση πυραύλων από τη γαλλική φρεγάτα Auvergne στη Μεσόγειο το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Συνολικά 14 άτομα βρίσκονταν στο αεροπλάνο τη στιγμή της εξαφάνισης ενώ αυτό επέστρεφε στη βάση. Αποστολή έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων αρνήθηκε να σχολιάσει την εξαφάνιση του αεροπλάνου. Μετά από μια διακοπή για διαβούλευση με την διοίκηση, ο εκπρόσωπος είπε ότι IDF δεν σχολιάζει τις δηλώσεις από το εξωτερικό.

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να προκρίνουν το σενάριο της κατάρριψης κατά λάθος από τη συριακή αεράμυνα η οποία ήταν σε επιφυλακή αναχαιτίζοντας την ισραηλινή επίθεση





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail