Επίδειξη ισχύος στο Φεστιβάλ Αεροπορίας, Διαστήματος και Τεχνολογίας στην Κωνσταντινούπολη - Αγώνας F-16, Red Bull F1 και μοτοσυκλέτας

φωτο Kamil Can YILMAZ
Freepen.gr - Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 20 Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσουν το πρώτο φεστιβάλ αεροναυπηγικής και τεχνολογίας της Τουρκίας, το Teknofest.

Η τετραήμερη έκθεση παρουσιάζει αεροπορικές εκθέσεις, αεροπορικές επιδείξεις, διαγωνισμούς τεχνολογίας, σεμινάρια τεχνολογίας αιχμής και μια διεθνή σύνοδο κορυφής για την επιχειρηματικότητα μαζί με άλλες δραστηριότητες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Teknofest.

Το Teknofest Istanbul, το οποίο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Τεχνολογικής Ομάδας της Τουρκίας (Τ3) και το Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης, στοχεύει να προωθήσει και να επιδείξει την ταχεία πρόοδο της Τουρκίας στην τεχνολογία.

Οι κορυφαίοι τουρκικοί οργανισμοί και εταιρίες στον τομέα της άμυνας και της τεχνολογίας όπως Aselsan, Baykar, IGA, Isbak, Roketsan, TAI, Turkish Airlines, TUBİTAK και TURKSAT θα διοργανώσουν διαγωνισμούς σε 12 διαφορετικές κατηγορίες στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Επιπλέον, μια διεθνής διάσκεψη κορυφής "Take-Off Istanbul", ο διαγωνισμό; "HackIstanbul 2018 Capture the Flag" - που θα συγκεντρώσει χιλιάδες hackers από 132 χώρες παγκοσμίως - και το τουρνουά "World Drone Cup" θα διεξαχθούν στο περιθώριο το Φεστιβάλ.

Περίπου 750 ομάδες και πάνω από 2.000 ανταγωνιστές αναμένεται να παρακολουθήσουν τους διαγωνισμούς τεχνολογίας αναφέρει η Hurriyetdailynews.







Ο αγώνας ανάμεσα σε ένα F-16, μια F-1 Reb Bull και μια Kawasaki












Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail