Η ντροπή θα γίνει μεγαλύτερη αν η ΟΥΕΦΑ ρίξει καμπάνα στον ΠΑΟΚ λόγω του πανό για τη Μακεδονία - Ο ορατός κίνδυνος

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ούτε το δημοσίευμα της republika ούτε οι δηλώσεις του Ζάεφ στο πρακτορείο ΜΙΑ περί μιας και μόνης Μακεδονίας, της ψεύτικης. Ελάχιστα ΜΜΕ στην Ελλάδα ασχολήθηκαν με τη δημοσίευση σχετικά με τον αγώνα της Τούμπας (διαβάστε εδώ).

Του Στρατή Μαζίδη

Δειλά δειλά οι Σκοπιανοί θα περάσουν στη δική μας θέση. Θα είναι αυτοί που θα αξιώνουν να μη χρησιμοποιούμε τον όρο Μακεδονία και παράγωγά του. Καταντήσαμε μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών να καταγγελλόμαστε επείδη οπαδοί του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη ανέβασαν πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Κι αναρωτιέμαι, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Άραγε θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα οι Σκοπιανοί στην ΟΥΕΦΑ ζητώντας την τιμωρία του ΠΑΟΚ; Λογικά όχι τώρα. Δεν επιθυμούν να μας εξαγριώσουν, παρά την προκλητικότητά τους. Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός του μαζέματος των δηλώσεων Ζάεφ στο ΜΙΑ, αν και δε γνωρίζω κατά πόσο έχει σημασία κάτι τέτοιο, ει μη μόνο για ελληνική εσωτερική πολιτική κατανάλωση.

Όταν όμως περάσουν και ψηφιστούν όλα αυτά, τότε οι Σκοπιανοί δε θα περιορίζονται μόνο στα δημοσιεύματα. Θα αξιώσουν και πολύ φοβάμαι θα πετύχουν να μας κλείσουν το στόμα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Το έχουν ήδη πει άλλωστε, "η μόνη Μακεδονία είναι η δική μας".

Η χώρα μας έχει τεράστια ευθύνη. Τη μεγαλύτερη όμως έχουν τα περίπου 2 εκατομμύρια ψηφοφόροι της Μακεδονίας από το 1993 έως σήμερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail