Απόβαση Ρώσων αξιωματούχων στα Σκόπια - Μεθοδεύσεις εν όψει του δημοψηφίσματος

Freepen.gr - Ανώτεροι Ρώσοι αξιωματούχοι καταφθάνουν παραμονές του δημοψηφίσματος στα Σκόπια μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Alsat M επικαλούμενος πηγές των δυνάμεων ασφαλείας της γειτονικής χώρας.

Αν και οι δραστηριότητές τους δεν είναι επίσημα γνωστές, εικάζεται ότι η δράση τους συνδέεται με το επερχόμενο δημοψήφισμα στα πλαίσια μιας μορφής μποϊκοτάζ. Οι εμπιστευτικές πηγές λένε ότι οι άνθρωποι είναι γνωστοί στις αρχές, αλλά δεν μοιράζονται τη δραστηριότητά τους: συναντήσεις με πολίτες, πολιτικούς εκπροσώπους ή προπαγανδιστικές ενέργειες και διάδοση παραπληροφόρησης. 

Οι αρχές των Σκοπίων τηρούν σιγή ιχθύος περνώντας το μήνυμα ότι η κατάσταση τελεί υπό έλεγχο ενώ η Ρωσική πρεσβεία έχει απορρίψει όλες τις σχετικές αιτιάσεις για τη δράση των Ρώσων αξιωματούχων.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail