Δημιουργούν κλίμα γενικευμένης σύρραξης: «Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να αποκλείσουν να πλήξουν ρωσικούς και ιρανικούς στόχους στη Συρία»

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ ενδέχεται να στοχεύσουν ρωσικές και ιρανικές θέσεις στη Συρία σε περίπτωση που αποφασιστεί στρατιωτική επίθεση στη Συρία στα πλαίσια μιας αντίδρασης στο φημολογούμενο και μάλλον αναμενόμενο προβοκατόρικο χημικό χτύπημα στο Ιντλίμπ, γράφει η Wall Street Journal την Κυριακή.


Το άρθρο πρόσθεσε ότι το Πεντάγωνο μπορεί να προετοιμάζει τις στρατιωτικές επιλογές, αλλά ο Πρόεδρος Τραμπ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς θα προκαλούσε στρατιωτική αντίδραση ή αν οι ΗΠΑ θα στραφούν ενάντια σε ρωσικές ή ιρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που βοηθούν τον Ασαντ στη Συρία.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, εάν η Ουάσιγκτον αποφασίσει να χτυπήσει, θα ήταν πιθανότατα σε μεγαλύτερη κλίμακα σε σύγκριση με τις προηγούμενες αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις αεροπορικών και πυραυλικών στη Συρία.

Εάν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα χτυπήσει ρωσικές εγκαταστάσεις αεροπορικής άμυνας σε μια προσπάθεια να προκαλέσει τη μεγαλύτερη ζημιά στις δυνάμεις της Δαμασκού, πρόσθεσε η εφημερίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail