Αρχίζουν να σκάνε κανόνια στην Τουρκία - Χρεοκόπησε κολοσσός υποδημάτων και αξεσουάρ


Freepen.gr - Το διάσημο παπούτσι και αξεσουάρ της Τουρκίας, Hotiç, υπέβαλε αίτηση για πτώχευση λόγω των προβλημάτων ταμειακής ροής που συνδέονται με την αστάθεια της αγοράς στην Τουρκία, ανέφερε το Σάββατο η εφημερίδα Cumhuriyet.

Ένα δικαστήριο την Παρασκευή αποφάσισε υπέρ της αίτησης της εταιρείας και έδωσε την που παρέχει το καθεστώς πτώχευσης.

"Λόγω της πρόσφατης έλλειψης ταμειακών ροών στην αγορά και της αύξησης των επιτοκίων σε επίπεδο που δεν μπορούσε να προβλεφθεί εξαιτίας της υπερβολικής υποτίμησης της τουρκικής λίρας, η εταιρεία μας αντιμετωπίζει προβλήματα στις βραχυπρόθεσμες πληρωμές της", ανέφερε ο Alihan Hotiç, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σε δελτίο τύπου.

Η Hotiç πρόσθεσε ότι τα προβλήματα των ταμειακών ροών είχαν αρχίσει να επηρεάζουν την καθημερινή διαχείριση της εταιρείας και ως εκ τούτου το εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να ξεκινήσει μια διαδικασία αναδιοργάνωσης χρησιμοποιώντας τα νόμιμα δικαιώματα που χορηγούνται στο πλαίσιο της προστασίας της πτώχευσης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1938 και έχει 162 σημεία πώλησης στην Τουρκία και στο εξωτερικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail