Σύγχρονοι Λενινιστές και Μακεδονικό

Δύο από τις πολλές δεκάδες εθνογραφικών χαρτών του 19ου αιώνα (1877) για τα Βαλκάνια (γαλλικός και γερμανικός). 


Μέχρι και τον Μεγάλο Πόλεμο μπορεί οι διεθνώς αναγνωρισμένοι εθνολόγοι να διαφωνούσαν ποια εθνικότητα πλειοψηφούσε σε ποιες περιοχές της «Μακεδονικής σαλάτας» των Βαλκανίων, όμως πουθενά δεν εντόπιζαν "μακεδονικό" έθνος (όπως και "μακεδονική" γλώσσα). Το «ανακάλυψε», πριν περίπου έναν αιώνα, η "Τρίτη Κουμουνιστική Διεθνής" με αρχηγό τον Λένιν στην προσπάθειά της να πετύχει την παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση. 

Για αυτό και οι Κοτζιάς – Τσίπρας, ως γνήσιοι Λενινιστές του 21ου αιώνα, δε θα μπορούσαν να έχουν κάποιο συνειδησιακό ή πολιτικό πρόβλημα με το εθνικό έγκλημα που διέπραξαν στο Μακεδονικό. 

Μόνο που δεν το έκαναν όπως οι προπάτορές τους στο όνομα του παγκόσμιου σοσιαλισμού, αλλά υπέρ των αμερικανικών και γερμανικών συμφερόντων και της καπιταλιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail