Ο αέρας έπαιρνε τα χημικά από τον κοσμάκη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τα πήγαινε στη ΔΕΘ όπου όλοι τους ξεροκατάπιναν

Πήραν εντολή να προστατέψουν τα υψηλά αφεντικά και σήκωσαν τα κάνιστρα με τα δηλητηριώδη θυμιάματα ( βλ. χημικά – καπνογόνα) και σημάδευαν γυναικόπαιδα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Σήμερα ένα μεγάλο Θαύμα έσωσε τους δεκάδες χιλιάδες προσερχομένους στο συλλαλητήριο για την Ελληνικότατη Μακεδονία .

Με τόσες χιλιάδες δηλητηριώδη θυμιατήρια και κάνιστρα κρότου λάμψης να εκτοξεύονται πάνω από κεφάλια αθώων, είναι ευτυχής συγκυρία που δεν είχαμε δεκάδες βαρύτατους τραυματισμούς ή απώλειες ζωών πλην κάποιων δυστυχώς τραυματισμών .

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ που ανήμερα του συλλαλητηρίου εορτάσαμε το ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΤΗΣ είχε άλλη άποψη .

Ένα απαλό αεράκι ερχόταν από τον ΘΕΡΜΑΙΚΟ με αποτέλεσμα ο κύριος όγκος του πυκνού λευκού δηληριώδη καπνού να μεταφέρεται βορειότερα και να στοιβάζεται μέσα στην αυλή της περιβόητης ΔΕΘ.

Εκεί όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεροκατάπιναν.

Άλλωστε σαν γνήσιοι αριστεροί γνώριζαν από πού προέρχεται το χαρμάνι αυτό και από πού ερχόταν.

Σκεφτείτε αν δεν φυσούσε το αεράκι αυτό τι θα γινόταν;

Τόσο πολλοί φοβήθηκε το ΣΥΣΤΗΜΑ τον κοσμάκη της ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και έριξε όλες τις προμήθειες που είχε στο αέρα της συμπρωτεύουσας , την στιγμή που μέσα στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός ομιλούσε για τον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Αντί να ευχαριστήσουν την ΠΑΝΑΓΙΑ της άνοιξαν μια τεράστια τρύπα στην Πανάχραντη Κεφαλή ΤΗΣ.

Ένας μοναχός περιφερόταν αγέρωχος μέσα στο πυκνό νέφος των δακρυγόνων και κρατούσε ψηλά μια τεράστια ΕΙΚΟΝΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΗΣ.

Ξαφνικά μια βολίδα κρότου λάμψης έσχισε τον αέρα και κατευθυνόταν προς το πλήθος στην διαδρομή που βρισκόταν ο μοναχός με την ΕΙΚΟΝΑ .

Ο μοναχός διαβλέποντας τον κίνδυνο να κτυπήσει η βολίδα αυτή τους πίσω από αυτόν παρευρισκομένους, ανασήκωσε πολύ ψηλά την ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ και η βολίδα κτύπησε την ΠΑΝΑΓΙΑ και άνοιξε μια τεράστια οπή στην ΚΕΦΑΛΗ και το ΣΤΕΜΑ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.



Αυτοί που βρέθηκαν εκεί σήκωσαν την εικόνα και την φωτογράφησαν για να δείξουν το ΤΡΑΥΜΑ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ τρώθηκε αλλά έσωσε κεφάλια αθώων.

Αυτό το είδαν πολλοί σε ζωντανή σύνδεση και άλλοι το βίωσαν από κοντά.

Τελικά αυτός που έκανε αυτό το άθλιο πράγμα και αυτός που έδωσε την διαταγή να ρίχνουν έτσι εν ψυχρώ ,αν δεν μετανοήσει, άντε να καθαρίσει με την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που στο συναξάρι της είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό με τον κουρσάρο που την μαχαίρωσε και από την ΕΙΚΟΝΑ της έτρεξε αίμα.

Έχουμε να δούμε και άλλα πολλά και να βιώσουμε ζωντανή την ΧΑΡΗ της και σε άλλα που έρχονται συντομότατα .

Όταν έγγραφα πριν μήνες το παρακάτω κείμενο που εμπεριέχεται στην κάτωθι φωτοσύνθεση δεν γνώριζα ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που είναι η διαβλέπουσα ολάκερης της Μακεδονικής γης τους πονάει τόσο πολύ.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail