Ο Συριακός Στρατός λαμβάνει θέσεις μάχης γύρω από το κατεχόμενο Ιντλίμπ - Περιμένει το πράσινο φως, τελειώνουν τα τουρκικά ψωμιά

Freepen.gr - Τα στρατεύματα του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στο νοτιοανατολικό Idlib έχουν λάβει θέσεις μάχης και είναι έτοιμοι να χτυπήσουν τους τζιχαντιστές  κοντά στην πόλη Abu Dali στην περιοχή Ma'arat Al-Nu'man.

Σύμφωνα με μια αναφορά από αυτήν την περιοχή, μια ποικιλία τεθωρακισμένων οχημάτων και βαρέων όπλων, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης φαίνεται ότι κινείται στις τελικές της θέσεις στη νοτιοανατολική ύπαιθρο του Idlib.

Η πλειοψηφία αυτών των στρατευμάτων αποτελούνταν από στρατιώτες από τις δυνάμεις του Τίγρη, οι οποίες διοικούνται από τον στρατηγό Σουέιλ Αλ-Χασάν.

Οι δυνάμεις του Τίγρη θα αναλάβουν να οδηγήσουν την κύρια επιχείρηση κοντά στο Abu Dhuhour Crossing από το νοτιοανατολικό Idlib.

Επιπλέον, ενισχύσεις από το 5ο Σώμα του Συριακού Αραβικού Στρατού έφτασαν στα όρια του μετώπου και αναμένεται να λάβουν μέρος στην επερχόμενη επιχείρηση.

Τα ψωμιά των τρομοκρατών - φίλων της Τουρκίας είναι πια μετρημένα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail