Γενναία παραδοχή Αμερικανού Γερουσιαστή στον Ασαντ: Μπασάρ, οι ΗΠΑ γυρίσαμε τα αραβικά κράτη εναντίον μας!

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Ασάντ υποδέχθηκε στο γραφείο του γερουσιαστή της Βιρτζίνια, Richard Black, ο οποίος επισκέπτεται τη Δαμασκό για δεύτερη φορά. Ο Ασαντ συζήτησε με τους φιλοξενούμενους τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα καθώς και τις πολιτικές των ΗΠΑ προς την περιοχή.

Ο Σύριος πρόεδρος τόνισε στον Black ότι η απειλή άλλων χωρών, οι κυρώσεις και η στήριξη της τρομοκρατίας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αμερικανικής πολιτικής σήμερα. επισημαίνοντας ότι "η επίτευξη ειρήνης παρά η προαγωγή των πολέμων και αποσταθεροποίηση κυρίαρχων κρατών θα ήταν πιο επωφελής για την αμερικανική κυβέρνηση και το λαό".

Από την πλευρά του, ο γερουσιαστής Black επιβεβαίωσε ότι οι πολιτικές που υιοθέτησαν οι διαδοχικές αμερικανικές διοικήσεις στη Μέση Ανατολή ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αραβικός κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη στις πολιτικές των ΗΠΑ.

Ο Black εξέφρασε επίσης το θαυμασμό του, αφού τόσα πολλά μέρη που απελευθερώθηκαν από τρομοκρατικές ομάδες αποπνέουν τώρα τη ζωή, ευχόμενος στη Συρία και το συριακό λαό ειρήνη και σταθερότητα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail