Ο Συριακός Στρατός περιμένει πανέτοιμος να επιτεθεί - Τι είναι αυτό που φοβίζει την Τουρκία κι αποτελεί Θεία Δίκη

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός είναι έτοιμος να ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη επίθεσή του στις βορειοδυτικές επαρχίες της Συρίας, σύμφωνα με τον Ομέρ Οσί, Σύριο βουλευτή κουρδικής καταγωγής, όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik την Πέμπτη.

"Τα κυβερνητικά στρατεύματα προβαίνουν σε τελικές προετοιμασίες με ενισχύσεις και στρατιωτικό εξοπλισμό που αποστέλλεται από τη Δαμασκό, το Χαλέπι και τη Χαμά στο Ιντλίμπ. Αναμένουν εντολές για να ξεκινήσουν την επίθεση. Οι συριακές ένοπλες δυνάμεις είναι αποφασισμένες να απελευθερώσουν το Ιντλίμπ από τρομοκράτες και είμαστε σίγουροι ότι θα απελευθερωθεί στο εγγύς μέλλον".

Ένας από τους αρχηγούς της μεγάλης κλίμακας επιχείρησης, ο στρατηγός Suheil Al-Hassan από τις δυνάμεις των Τίγρεων, έχει ήδη φτάσει στο Χαλέπι κι αναμένεται να διοικήσει την κύρια επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού στον νοτιοανατολικό άξονα της επαρχίας του Ιντλίμπ.

"Όπως γνωρίζετε, η Άγκυρα αντιτίθεται σε αυτήν την επιχείρηση, διότι σε αυτήν την περίπτωση τα μέλη των τρομοκρατικών ομάδων, που βρίσκονται σήμερα στο Idlib, θα κινηθούν προς την Τουρκία", ανέφερε συμπληρώνοντας πως:

"Όταν πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις για την απελευθέρωση της Χαμά, του Χαλεπίου και άλλων συριακών εδαφών, οι τρομοκράτες υποχώρησαν στο Idlib. Τώρα δεν έχουν πουθενά να υποχωρήσουν, εκτός από την επικράτεια της Τουρκίας".

Αυτό όμως θα είναι και μιας μορφής Θεία Δίκη αφού όλοι αυτοί οι κατσαπλιάδες θα επιστρέψουν εκεί από όπου ξεκίνησαν, στην Τουρκία, η οποία θα πρέπει να βγει τρόπο να τους διαχειριστεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail