Αν η Αστυνομία είχε κινητοποιηθεί με το βίντεο των Γερμανίδων, ο Νικόλας σήμερα θα ζούσε



Συγκλόνισε το Πανελλήνιο η δολοφονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, από ξένους παράνομους εισβολείς στην Πατρίδα μας! Φονιάδες, που οι ελληνικές κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων έχουν επιτρέψει την παράνομη είσοδό τους και την παραμονή τους στην Ελλάδα, “συμπράττοντας” στις καθημερινές εγκληματικές τους ενέργειες, αφού η φύλαξη περίεργων και ύποπτων σημείων της Πρωτεύουσας είναι αφύλακτα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τι και εάν αυτά τα αποβράσματα προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα; Τι και εάν το κατηγορητήριο περιλαμβάνει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας;

Ο αδικοχαμένος Νικόλας δεν γυρίζει πίσω! Η οικογένειά του θα τον θρηνεί μέχρι τον θάνατο των μελών αυτής της οικογένειας! Οι δυο Πακιστανοί και ο ένας Ιρακινός δεν αφαίρεσαν βίαια μια ζωή, αλλά περισσότερες ζωές!

Όμως την πρώτη ευθύνη την έχει η Ελληνική Αστυνομία!

Από την στιγμή που γνώριζε, πως στην ευρύτερη περιοχή της Ακροπόλεως και του Φιλοπάππου είχαν καταγραφεί, τουλάχιστον δέκα ακόμη ληστείες!

Από την στιγμή που γνώριζε, πως είχε γίνει πριν από την εγκληματική ενέργεια κατά της ζωής του Νικόλα, βίαια επίθεση κατά τριών τουριστριών, οι οποίες παρέδωσαν και βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό της τηλέφωνο, η μια εξ αυτών στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα! Όπου καταγράφονταν τα πρόσωπα των μετέπειτα φονιάδων του Νικόλα! Και τι έπρεπε να πράξει η Ελληνική Αστυνομία;

Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συζήτηση που είχα μαζί του μου αποκάλυψε, τι οφείλει να κάνει η Ελληνική Αστυνομία σε παρόμοιες περιπτώσεις:

Αφού η Αστυνομικές Αρχές είχαν καταγραφέντα αρκετά περιστατικά σε αυτήν την περιοχή και καταγεγραμμένες καταγγελίες που συνοδεύονταν από βίντεο, στο οποίο αποθανατιζόταν μια βίαιη επίθεση από αλλοδαπούς, θα έπρεπε να είχε “παγιδεύσει” τον ύποπτο χώρο αμέσως, ασκώντας συνεχή παρακολούθηση!

Εάν είχε γίνει αυτό, ίσως οι εγκληματίες να είχαν συλληφθεί και ο Νικόλας να ζούσε!

Αλλά πλέον σε τούτη τη χώρα έχει χαθεί παντελώς η ευαισθησία!

Από την Πολιτεία, η οποία θα έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα κατά των Αξιωματικών του Τμήματος, που έχει στην ευθύνη του την περιοχή της Ακροπόλεως και του Φιλοπάππου!

Από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία εάν δεν απέτασσε από τις τάξεις της τους αρμόδιους Αξιωματικούς, τουλάχιστον να τους έθετε σε αόριστη αργία, αφού δεν είναι ικανοί να προστατέψουν τον Έλληνα πολίτη, βαριά φορολογούμενο! Που μέσω αυτής της φορολογίας, αυτοί αμείβονται!

Μακρύς ο κατάλογος των θυμάτων αυτών των αποβρασμάτων!

Να θυμηθούμε το 2011 τον 44χρονο αείμνηστο Μανώλη Καντάρη, τον οποίο σκότωσαν έξω από το σπίτι του στην Αθήνα, για να του πάρουν την κάμερα, την ώρα που πήγαινε στο μαιευτήριο στην ετοιμόγεννη γυναίκα του;

Να θυμηθούμε το 2012 την βίαιη επίθεση που δέχτηκε η Μυρτούλα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και η οποία προσπαθεί ακόμη να επουλώσει τις πληγές της; Μια ζωντανή Ελληνοπούλα, που έχει δημιουργήσει ανατριχίλα και αναφιλητά στην ελληνική Κοινωνία!

Τι να πρωτοθυμηθούμε!

Κλείνω με την ευχή, να σταματήσει κάποτε αυτός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Έλεος πια!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail