Ακούσατε τι είπε χθες ο Κουμουτσάκος στον Τράγκα για το Σκοπιανό;


mkoziol / pixabay
Παρακολούθησα χθες το πρωί την παρουσίαση του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου υπεύθυνου του Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου Υπουργείου Εξωτερικών της ΝΔ, στη ραδιοφωνική συχνότητα που εκπέμπει ο Γιώργος Τράγκας και ειλικρινά τρελάθηκα με τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών! 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος

Ο κ. Κουμουτσάκος υπεραμύνθηκε της θέσεως του κόμματός του, πως δηλαδή δεν μπορεί να αμφισβητήσει διεθνείς συμφωνίες! Δέχεται η ΝΔ το “Βόρεια Μακεδονία”, αλλά θα αμφισβητήσει την παραχώρηση από την προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της “Μακεδονικής εθνότητας” και της “Μακεδονικής γλώσσας” στους γείτονες Σκοπιανούς!

Δέχτηκε, πως οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας ήθελαν διακαώς τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είπε, ότι αυτό το ήθελε και η ΝΔ!

Και εδώ προκύπτει βασικότατο ερώτημα προς τον κ. Κουμουτσάκο και τη ΝΔ!

Εάν οι “σύμμαχοί” μας ήθελαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, γιατί ντε και καλά έπρεπε να μπουν με το όνομα “Μακεδονία”; Γιατί δεν επέλεγαν, άλλη ονομασία αποκλείοντας τον όρο “Μακεδονία”;

Γιατί ουδέποτε Έλληνας “μεγαλο-δημοσιογράφος” δεν θέτει αυτό το ερώτημα; Ούτε φυσικά ο Γιώργος Τράγκας!

Για να δούμε, στην συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ του κ. Μητσοτάκη, θα βρεθεί ένας έντιμος δημοσιογράφος από το συνήθως “στημένο” πάνελ, για να του θέσει αυτό το ερώτημα;

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης σε ένα εξ ίσου βασικότατο ερώτημα! Ο κ. Κουμουτσάκος επανέλαβε στην πρωινή εκπομπή του κ. Τράγκα, πως αποδέχεται η ΝΔ την ονομασία “Βόρεια Μακεδονία”!

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε, ποιους επιχειρούν να κοροϊδέψουν εκεί στη ΝΔ!

Αφού πολύ πρόσφατα, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ από τα Σκόπια, όπου έκανε ωμή, θρασύτατη και αντιδημοκρατική παρέμβαση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, λίγο πριν την ετυμηγορία του Σκοπιανού λαού (30 Σεπτεμβρίου), απεκάλεσε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Επίσης, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στην επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, θεωρεί συμφέρουσα την Συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλώντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!

Εδώ, στην Πατρίδα μας, μας κοροϊδεύει ο κ. Μητσοτάκης και εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός με το να συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι τα Σκόπια λέγονται “Βόρεια Μακεδονία”;

Αιδώς Αργείοι πολιτικάντηδες! Ξεπουλήσατε την Πατρίδα μας στους ξένους!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail