Γελοιοποιήθηκε ο Πούτιν - Το αεροπλάνο το κατέρριψε "μια αλυσίδα τραγικών συνθηκών"

Vladimir Putin / Sputnik
Freepen.gr - Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους Il-20 μοιάζει με "μια αλυσίδα τραγικών συνθηκών", δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το εάν θα μπορούσε να συγκριθεί με εκείνη του Sukhoi-24 από την Τουρκία το 2015, σημερινή σύμμαχο της Μόσχας.

«Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν - ειδικά υπό τέτοιες συνθήκες - είναι πάντα μια τραγωδία», δήλωσε ο Πρόεδρος Πούτιν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν στη Μόσχα την Τρίτη.

Απαντώντας σε μια ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το εάν το περιστατικό στη Λατάκια θα μπορούσε να συγκριθεί με την πτώση του ρωσικού Su-24 από την Τουρκία το 2015, ο Πούτιν είπε ότι οι δύο καταστάσεις ήταν «διαφορετικές».

Η Άγκυρα "σκόπιμα κατέστρεψε" το ρωσικό αεροπλάνο, ενώ το περιστατικό με το Il-20 "μοιάζει με μια αλυσίδα τραγικών συνθηκών, επειδή το ισραηλινό αεροπλάνο δεν κατέρριψε το αεροπλάνο μας".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail