Αναβρασμός στο «σύστημα Μέρκελ»;


Ο σαββατιάτικος ποδοσφαιρικός αγώνας Δυναμό Δρέσδης – Αμβούργου αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, καθώς την ίδια ώρα, 80 km μακριά, στο Χέμνιτς της Σαξωνίας θα βρεθούν αντιμέτωποι διαδηλωτές από δύο «κόσμους», τον «κακό» και τον «καλό» : Οι κάτοικοι του Χέμνιτς, συλλήβδην «ακροδεξιοί», απέναντι στους «ανθρωπιστές», προστάτες των μεταναστών, antifa και της «Αριστεράς», που θα μαζευτούν εκεί απ΄ όλη τη Γερμανία.


Ο παραλογισμός και η έλλειψη ψυχραιμίας στο απόγειο ; Μάλλον, αφού οι φωνές της λογικής είναι ελάχιστες και πλέον δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανείς εύκολα την κιτρινοφυλλάδα Bild από τα «έγκυρα» Zeit, FAZ ή το Spiegel. 

Με άλλα λόγια, όλο το γερμανικό κατεστημένο (πολιτική, ΜΜΕ, εκκλησία, τραπεζίτες, εργατοπατέρες, λομπίστες, οργανικοί διανοούμενοι κλπ) εναντίον των Σαξόνων, που ανέχτηκαν σε μια αυθόρμητη διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων για μια δολοφονία ενός συμπολίτη τους από 2 μετανάστες να παρεισφρήσουν και μερικές δεκάδες ναζί με άγριες διαθέσεις. Λες και αυτό δεν γίνεται και αλλού, όπου γίνονται τέτοιες διαμαρτυρίες στη Γερμανία. Κάποιοι θυμήθηκαν μάλιστα και τον Καρλομάγνο που πριν περίπου 1200 χρόνια κατάσφαξε τους υπερήφανους και σκληροτράχηλους Σάξωνες, οι οποίοι για τρεις δεκαετίες αντιστέκονταν γενναία στον βίαιο «εκχριστιανισμό» τους και αρνούνταν την ένταξή τους στο Βασίλειο των Φράγκων.

Κανείς δεν μιλά πλέον για την άγρια δολοφονία ενός Γερμανού και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο από δύο πρόσφυγες πριν μια βδομάδα που προκάλεσε μια τέτοιας έντασης αναταράξεις στην εσωτερική πολιτική και μεντιακή ζωή της Γερμανίας. Ο φόβος έχει κυριαρχήσει πλέον, η αστυνομία ανησυχεί και προτρέπει την αναβολή ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ τα «έγκυρα» ΜΜΕ πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες και ψεύδη, για μια ακόμα φορά, προωθώντας την περιθωριοποίηση ενός ολόκληρου κρατιδίου ως «ακροδεξιού», που «κακώς αρνείται τα καλά της παγκοσμιοποίησης». 

Πάντως στη γερμανική ιστορία έχει μείνει το περίφημο "Hilfe die Sachsen kommen" («Βοήθεια, έρχονται οι Σάξονες»!!! Ποιος ξέρει;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail