Αλέξη, Πάνο και Νικόλα τα καταφέρατε! Ζάεφ: Βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, δυτική Βουλγαρία είναι Βουλγαρία και Μακεδονία είμαστε μόνο εμείς!

Freepen.gr - Μια αντιπροσωπεία των Σκοπίων με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο χθες το βράδυ, όπου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς. Ο Ζάεφ έδωσε σύντομη συνέντευξη στο MIA αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πενς.

Προσέξτε τι απήντησε μεταξύ άλλων σε σχετικό ερώτημα με την στάση της «Μακεδονικής» Διασποράς στη Βόρεια Αμερική για το δημοψήφισμα.

Ζάεφ: Μοιράζομαι τον προβληματισμό της διασποράς μας ότι η προσθήκη "βόρεια" στο όνομα δεν είναι εύκολο να γίνει δεκτή. Αλλά δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι η Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι η Βουλγαρία. Εμείς είμαστε η μόνη Μακεδονία στον κόσμο και δε θα υπάρξει άλλος. 

Εμείς κατά τα λοιπά μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας ότι στις Πρέσπες...πήραμε πίσω τη Μακεδονία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail