Σαλβίνι κατά ΥΠΕΣ Λουξεμβούργου: Εσύ θες να φέρεις μετανάστες για σκλάβους, εγώ εργάζομαι για να κάνουν παιδιά οι Ιταλοί και οι Ευρωπαίοι"

Freepen.gr - Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση των υπουργών εσωτερικών της Ε.Ε. που διεξάγεται στο πλαίσιο διάσκεψης για τη μετανάστευση και την ασφάλεια με οικοδεσπότη την Αυστρία, η οποία προεδρεύει της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο.

Ο Ιταλός ΥΠΕΣ, Ματτέο Σαλβίνι σήκωσε το γάντι του συναδέρφού του από το Λουξεμβούργο ο οποίος τοποθετήθηκε υπέρ της μετανάστευσης ως λύση στη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης. Ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του:

«Ο υπουργός του Λουξεμβούργου δήλωσε το πρωί ότι στην Ευρώπη χρειαζόμαστε μετανάστες γιατί γερνάμε. Του είπα ότι εργάζομαι αντί για αυτό να κάνουν παιδιά οι Ιταλοί και οι Ευρωπαίοι γιατί δεν επιθυμώ νέους σκλάβους. 

Κοιτάξτε την αντίδρασή του, δεν το εξέλαβε καλά. Άρχισε τις προσβολές!!!»

Il Ministro del Lussemburgo ha dichiarato stamattina che in Europa "abbiamo bisogno di immigrati perché stiamo invecchiando".😱 Gli ho risposto che io invece lavoro perché i ragazzi italiani (ed Europei) tornino a mettere al mondo dei figli perché non voglio nuovi schiavi. Guardate la sua reazione, non l'ha presa bene.😁 Ha iniziato a insultare...!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail